RADIOSITE Fórum

• Zene

#131065  Szerző: kukac

@Pasa: "Magad nevében beszélj. Én nem érzem
magam ilyennek amiatt, mert nem tetszik az
ilyesféle anomália. Ettől még elfogadom, hogy
van, de ezzel ne nyerjen már valaki
nemzetközi dalversenyt." - ugye csak neked nem tunik fel hogy pont ezzel a hozzaszolasoddal igazolod az allitasomat? ;)
 #131063  Szerző: Glenn

kukac írta:@hd: "Szóval talán van
remény, hogy mégse vagyunk egy
hagyományosan intoleráns és mélykonzervatív
félázsiai zárvány, ahogyan azt pár politikai erő
szereti beállítani." - De. Hasonlo produkcio biztosan nem fordulhatna elo egy hazai "tehetsegkutatoban".
Magad nevében beszélj. Én nem érzem magam ilyennek amiatt, mert nem tetszik az ilyesféle anomália. Ettől még elfogadom, hogy van, de ezzel ne nyerjen már valaki nemzetközi dalversenyt.
 #131062  Szerző: kukac

@hd: "Szóval talán van
remény, hogy mégse vagyunk egy
hagyományosan intoleráns és mélykonzervatív
félázsiai zárvány, ahogyan azt pár politikai erő
szereti beállítani." - De. Hasonlo produkcio biztosan nem fordulhatna elo egy hazai "tehetsegkutatoban".
 #131060  Szerző: kukac

Europerverzios dalfesztival: a sogorok egyertelmuen meghekkeltek a showt, nevetsegesse teve jonehany orszag probalkozasat. Tobben pedig partnerek voltak ebben, en tovabbra is egy audiovizualis remalomnak tartom az egeszet, viszont az eredmenyhirdetesnel ketsegtelenul kitunoen szorakoztam. Nem kell ebbe tobbet belelatni mint amennyi van benne, ez egy fricska, egy felmutatott kozepso ujj minden bigott felfogasu nemzet orra ala.
 #131056  Szerző: Glenn

hd írta:mégse vagyunk egy hagyományosan intoleráns és mélykonzervatív félázsiai zárvány
Sose voltunk, most sem vagyunk ilyenek. Magyarország (pontosabban a Királyság) volt Európa legtoleránsabb állama. Ezt szívtuk meg, mivel a milliószám beengedett, sőt behívott idegen nép végül elszakíttatott tőlünk sok területet.
De térjünk a lényegre:
hd írta:Egyébként a dal szerintem közel se volt annyira jó, hogy nyerjen.
Na itt a gond. Én az elején megmondtam, hogy ez lesz a végeredmény. Remélem, jövőre mi is "más" énekest indítunk, akkor lehet esélyünk...
Mindenesetre gratula Andrásnak. Nagyszerű volt a dal, és szép volt a szereplés is. :yes:
 #131053  Szerző: markfelt

hd írta:Egy eurovíziós szavazás eredményeiből nem célszerű messzemenő következtetéseket levonni, de érdekes, hogy az osztrákok kelet-európából - szlovéniát leszámítva - tőlünk kapták a legtöbb pontot. Szóval talán van remény, hogy mégse vagyunk egy hagyományosan intoleráns és mélykonzervatív félázsiai zárvány, ahogyan azt pár politikai erő szereti beállítani.
igen, ez nekem is feltűnt, de tényleg nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni :)
 #131052  Szerző: hd

Egy eurovíziós szavazás eredményeiből nem célszerű messzemenő következtetéseket levonni, de érdekes, hogy az osztrákok kelet-európából - szlovéniát leszámítva - tőlünk kapták a legtöbb pontot. Szóval talán van remény, hogy mégse vagyunk egy hagyományosan intoleráns és mélykonzervatív félázsiai zárvány, ahogyan azt pár politikai erő szereti beállítani.

Egyébként a dal szerintem közel se volt annyira jó, hogy nyerjen.
 #131051  Szerző: markfelt

Kép

sajnálom :D
 #131017  Szerző: markfelt

szubjektív: nekem ez a henteshouse alap eleve nem, bár a klip szép, meg akár lehetett volna jó dal is.
de szerintem esélytelen.
 #131014  Szerző: Glenn

És a románok?
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 145