RADIOSITE Fórum

• Időjárás

#131104  Szerző: markfelt

tavaly olyan volt az időjárás, mint mondjuk kazahsztánban, száraz kontinentális éghajlaton, forró, száraz nyár és kemény, elhúzódó tél, idén meg mint mondjuk angliában, óceáni éghajlaton, folyamatosan változékony, csapadékos tavasz, enyhe tél.

a tendencia maradhatna, szerintem ez kellemesebb, mint tavaly. nem szeretnék megsülni nyáron.
 #131100  Szerző: Glenn

Nagyon komoly volt ez a vihar. Az esőtől kb. annyi volt a látótávolság, mintha köd lett volna. Villámlott is rendesen, volt két közeli lecsapó. Komolyat szóltak. :yes:
 #131097  Szerző: mlaszlo

noartist írta:Kipróbáltam pár készüléken,tapasztalatok:
Galaxy Mini-jelentkezik a hiba,sajnos szerintem nem várható komoly változás,lévén mind a rendszer,mind a hardver ősrégi.Érdemes elgondolkodni CyanogenMod installálásán,legalább a droid friss lesz rajta.
Galaxy S3 LTE-Minden patent.
Galaxy Trend-Minden szép és jó.Pedig nem erőmű.
Huawei Ascend G300-Hibátlan,nem mellesleg a tesztelést még ezen kezdtem el anno.Nem erőmű ez sem.
WayteQ Talk 5H-minden flottul megy.
Akkor elköszönök az időképtől, emiatt most nem fogok új telefont venni. Mindenesetre az Alcatel OT 995-ös szerintem azért nem ősrégi és ugyanazt produkálja mint az én telefonom. A másik pedig, hogy egy ilyen mobilalkalmazást szerintem nem úgy kellene megalkotni, hogy csak a legújabb készülékekkel működjön, hiszen egy egyszerű időjárási applikációról beszélünk. Ezért kár volt újítani, ha sokakat ezzel kizárnak a használatából. Azért az vicces egy kicsit, hogy pl. tv-t a Mindig TV alkalmazással tudok rajtani nézni, a youtube is simán megy, amik talán több erőforrást igényelnek és akkor egy időkép meg túl modern, annak csak új készülék jó ...
 #131096  Szerző: noartist

Kipróbáltam pár készüléken,tapasztalatok:
Galaxy Mini-jelentkezik a hiba,sajnos szerintem nem várható komoly változás,lévén mind a rendszer,mind a hardver ősrégi.Érdemes elgondolkodni CyanogenMod installálásán,legalább a droid friss lesz rajta.
Galaxy S3 LTE-Minden patent.
Galaxy Trend-Minden szép és jó.Pedig nem erőmű.
Huawei Ascend G300-Hibátlan,nem mellesleg a tesztelést még ezen kezdtem el anno.Nem erőmű ez sem.
WayteQ Talk 5H-minden flottul megy.
 #131095  Szerző: frekivadasz

Igen, itt válik ketté, amiről az előző hozzászólásainkban írtunk: egyrészt van egy fejlődés, ami miatt a régebbi készülékeken lassan, vagy sehogy sem fog működni, és ettől teljesen függetlenül észlelhető hiba az app-pal kapcsolatban, amit - gondolom - gőzerővel javítanak éppen.
 #131092  Szerző: mlaszlo

frekivadasz írta:Csak követi a trendet. A szoftvergyártók nyilván a felhasználói élmény maximalizálására törekednek, és új(abb) hardvereket vesznek alapul. Mivel a zsebszámítógépek evolúciója már jóideje gyorsabb a hagyományos számítógépekénél, a galaxy mini kb. olyan szinten lehet, mintha azt mondanád, hogy miért nem fut egy új program a P3-as számítógépeden.
Ezt elfogadom, de ha hardver probléma lenne, akkor szerint lassú lenne, lefagyna, nem indulna el. Az hogy nem akar frissíteni, inkább valami progamhiba lehet. Mellesleg nem csak én panaszkodom és ahogy mondtam néztem más készüléken is, ami modernebb és azon is ugyanígy leáll a frissítés.
Az időkép oldalán és a facebookon is sok panasz volt, de van egy érzésem nem tetszett nekik, mert ezek mintha ki lettek volna kozmetikázva és csak a dicsérő hozzászólások maradtak.
 #131071  Szerző: Glenn

Nem semmi:
http://www.idokep.hu/hoterkep
Nemsokára lesz csimmbumm a déli részeken.
 #131070  Szerző: djlacee

Ahhoz képest még mindig forgalmazzák, múltkor meg MediaMarkt újságban is láttam
http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3 ... p45995576/
 #131068  Szerző: frekivadasz

Csak követi a trendet. A szoftvergyártók nyilván a felhasználói élmény maximalizálására törekednek, és új(abb) hardvereket vesznek alapul. Mivel a zsebszámítógépek evolúciója már jóideje gyorsabb a hagyományos számítógépekénél, a galaxy mini kb. olyan szinten lehet, mintha azt mondanád, hogy miért nem fut egy új program a P3-as számítógépeden.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 209