RADIOSITE Fórum

• Zene

#131343  Szerző: Glenn

kukac írta:nácibácsiii te még itt vagy? :D pedig megesküdtem volna rá hogy éppen a cigánybűnözőket mószerolod a rendőrségen ;) na majd ha visszajöttél akkor kopizd már át a posztodat oda is és nézd meg hogy ott vagy-e... :troll:
Cigóbácsi, megint beszóttá? Télleg a rendőrségen kéne már csücsülnöd, vagy esetleg újra megléptél? :hehe:
Mit kopizzak és hova? IQ-bajnok... :gülü2:
 #131334  Szerző: markfelt

maradhatunk annyiban, hogy Ákos jó zenész, de nagyon irritáló jelenség, és ez független a politikai preferenciáitól.
 #131332  Szerző: kukac

noartist írta:Árulja már el valaki,mi ez a nagy Ákos-utálat?
Az csak egy dolog,hogy kapott támogatást,de az senkinek nem jut eszébe,hogy ő már az előző rendszerben is nagy zenész volt...?Nekem ne mondja senki,hogy a sok szarrágó,semmirekellő MR2 zenésznél ő rosszabb!
szerintem nincs ilyen fajta utálat amire te gondolsz, inkább csak magát az embert nem csípik sokan, a maga modoros manírjaival, a puncsolással ahogy a hatalomhoz dörgölődzik. műmájer és nem nagyobb zenész mint mások az országban, akik viszont nem viselkednek így - és emiatt a mai rendszerben nem is érvényesülnek - de legalább tíz év múlva is a tükörbe tudnak majd nézni...
nem attól lesz valaki nagy művész mert úgy viselkedik mint egy nagy művész - attól csak nevetségessé válik.
 #131331  Szerző: noartist

Árulja már el valaki,mi ez a nagy Ákos-utálat?
Az csak egy dolog,hogy kapott támogatást,de az senkinek nem jut eszébe,hogy ő már az előző rendszerben is nagy zenész volt...?Nekem ne mondja senki,hogy a sok szarrágó,semmirekellő MR2 zenésznél ő rosszabb!
 #131323  Szerző: kukac

Pasa írta:
kukac írta:Kene egy gumiszoba-topic, vagy egy kukac vs. nazis, es igerem a jovoben kizarolag ott tolom a vakert ezeknek a kutyautoknek! :)
Magaddal jót vitáznál a topikodban. :D
De tényleg kéne, ott a kutyaütő haverjaiddal jól ellennél. Ha figyeltél volna, már csináltak is neked egyet: http://www.mediasite.hu/forum/viewtopic.php?f=15&t=54
:hehe: :hehe: :hehe:
nácibácsiii te még itt vagy? :D pedig megesküdtem volna rá hogy éppen a cigánybűnözőket mószerolod a rendőrségen ;) na majd ha visszajöttél akkor kopizd már át a posztodat oda is és nézd meg hogy ott vagy-e... :troll:
 #131319  Szerző: noartist

Mint az oviban,komolyan.
 #131318  Szerző: Glenn

kukac írta:Kene egy gumiszoba-topic, vagy egy kukac vs. nazis, es igerem a jovoben kizarolag ott tolom a vakert ezeknek a kutyautoknek! :)
Magaddal jót vitáznál a topikodban. :D
De tényleg kéne, ott a kutyaütő haverjaiddal jól ellennél. Ha figyeltél volna, már csináltak is neked egyet: http://www.mediasite.hu/forum/viewtopic.php?f=15&t=54
:hehe: :hehe: :hehe:
 #131314  Szerző: kukac

Csongii írta:
kukac írta:Nem duhongok, szorakozok! :D
Szerintem a kérésedre átnevezik szívesen. :roll:
... mire? "ámokfutók"-topicra? :D
 #131313  Szerző: Csongii

kukac írta:Nem duhongok, szorakozok! :D
Szerintem a kérésedre átnevezik szívesen. :roll:
 #131287  Szerző: kukac

Nem duhongok, szorakozok! :D
  • 1