RADIOSITE Fórum

• Zene

#131450  Szerző: kukac

Pasa írta:
kukac írta:úgy ugrálsz ahogy én fütyülök
Szerintem meg fordítva. Lesed, hogy mikor írok ide valamit, és azonnal ráveted magad. Vadász! :hehe:
- bezony :hehe:, lám most is ugrottál :D és már a neved is fejből vágod, látod ez szép fejlődés hozzád képest! :yes:
kitartás, fog ez menni, előbb utóbb akár még szobatiszta is lehetsz! :hehe:
kukac írta:a szövegértés eddig se volt az erősséged, sebaj pótolja ezt hogy legalább szórakoztató vagy
Nálad nem pusztán szövegértési gond van, hanem értelmezési. Tehát ha meg is érted a szöveget, felfognod már nemigen sikerül. Ezt még az sem kompenzálná, ha szórakoztató lennél... ;)
- azért mert te nem érted a humort és emiatt nem szórakozol, az legfeljebb a te bajod, nem a másé. ha pedig lenne alapja annak amit írtál, akkor most ez a válasz logikusan most nem lehetne itt - de itt van... ;)
kukac írta:a cigányokkal ugyanis semmi bajom! :)
Ez érthető, nekem sincs semmi bajom a magyarokkal. :hehe:
- az a baj ezzel a felfogással hogy ostobaság, de tőled nem is vártunk mást. a legtöbb hazánkban született cigány származású egyben magyar nemzetiségű is, tehát magyar ember (az más kérdés hogy cigány etnikumú, de magyar etnikumú nem is lehet, mert olyan nincs). tehát amikor cigányozol, cigány származású, hazánkban élő embereket pusztán a hovatartozásuk alapján ítélsz el, akkor tulajdonképpen magyar embereket bántasz, a saját nemzeted tagjait bántod! de gondolom ha egy nem cigány származású, ámbár magyar állampolgárságú bűnöző követne el ellened valamit, akkor olyankor nem szidod a magyarokat úgy szaftosan összglobál! :stare: so pathetic...

"...vadász vadász..."
 #131438  Szerző: Glenn

kukac írta:úgy ugrálsz ahogy én fütyülök
Szerintem meg fordítva. Lesed, hogy mikor írok ide valamit, és azonnal ráveted magad. Vadász! :hehe:
kukac írta:a szövegértés eddig se volt az erősséged, sebaj pótolja ezt hogy legalább szórakoztató vagy
Nálad nem pusztán szövegértési gond van, hanem értelmezési. Tehát ha meg is érted a szöveget, felfognod már nemigen sikerül. Ezt még az sem kompenzálná, ha szórakoztató lennél... ;)
kukac írta:a cigányokkal ugyanis semmi bajom! :)
Ez érthető, nekem sincs semmi bajom a magyarokkal. :hehe:
 #131394  Szerző: noartist

:megusta:
 #131393  Szerző: kukac

adminisztrator írta:this is the beginning of a beautiful friendship
nem ér, ezt én szoktam mondogatni :)
 #131392  Szerző: Csongii

adminisztrator írta:this is the beginning of a beautiful friendship
:lol:
 #131390  Szerző: markfelt

this is the beginning of a beautiful friendship
 #131385  Szerző: kukac

Pasa írta:
kukac írta:vadász vadász, te szopni jársz ide!
Én? ^^
Te! :fuckyou:
kukac írta:kb. olyan a dolog mint amikor a cigányzenét egy egyébként nem cigány származású előadó próbálja autentikusan (re)prezentálni - az gáz tud lenni... igaz Pasa? Te értesz a témához!... ;D
Most meg cigányozol? Hát, azt se tudod, mikor minek érzed magad. Hol cigány, hol náci vagy, gratula.
Én sok mindenhez értek, te viszont sajnos csak a kötekedéshez... :x
mondod te, aki úgy ugrálsz ahogy én fütyülök, erre mondják hogy rákapott mint tyúk a takonyra :D
a szövegértés eddig se volt az erősséged, sebaj pótolja ezt hogy legalább szórakoztató vagy ;)
ha már ez a dilemma felmerült benned, ha választanom kell: inkább cigány lennék mint rasszista, a cigányokkal ugyanis semmi bajom! :)
 #131382  Szerző: Glenn

kukac írta:vadász vadász, te szopni jársz ide!
Én? ^^
Te! :fuckyou:
kukac írta:kb. olyan a dolog mint amikor a cigányzenét egy egyébként nem cigány származású előadó próbálja autentikusan (re)prezentálni - az gáz tud lenni... igaz Pasa? Te értesz a témához!... ;D
Most meg cigányozol? Hát, azt se tudod, mikor minek érzed magad. Hol cigány, hol náci vagy, gratula.
Én sok mindenhez értek, te viszont sajnos csak a kötekedéshez... :x
 #131381  Szerző: kukac

frekivadasz írta:Ejnye, hát nem arról van mindig szó, hogy a származás semmit sem számít? Most akkor itt, és így mégis? Hogy van ez? Kezd nagyon zavaros lenni.
- attól függ milyen aspektusból nézed. az embert a tettei és ne a származása miatt itéljék meg. vagy te nem így gondolod? - nincs itt semmi zavarosság, csak egyes fejekben...
 #131380  Szerző: frekivadasz

Ejnye, hát nem arról van mindig szó, hogy a származás semmit sem számít? Most akkor itt, és így mégis? Hogy van ez? Kezd nagyon zavaros lenni.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 145