Pasa írta:- az a baj ezzel a felfogással hogy ostobaság, de tőled nem is vártunk mást. a legtöbb hazánkban született cigány származású egyben magyar nemzetiségű is, tehát magyar ember (az más kérdés hogy cigány etnikumú, de magyar etnikumú nem is lehet, mert olyan nincs). tehát amikor cigányozol, cigány származású, hazánkban élő embereket pusztán a hovatartozásuk alapján ítélsz el, akkor tulajdonképpen magyar embereket bántasz, a saját nemzeted tagjait bántod! de gondolom ha egy nem cigány származású, ámbár magyar állampolgárságú bűnöző követne el ellened valamit, akkor olyankor nem szidod a magyarokat úgy szaftosan összglobál!kukac írta:úgy ugrálsz ahogy én fütyülökSzerintem meg fordítva. Lesed, hogy mikor írok ide valamit, és azonnal ráveted magad. Vadász!![]()
- bezony, lám most is ugrottál
és már a neved is fejből vágod, látod ez szép fejlődés hozzád képest!
![]()
kitartás, fog ez menni, előbb utóbb akár még szobatiszta is lehetsz!![]()
kukac írta:a szövegértés eddig se volt az erősséged, sebaj pótolja ezt hogy legalább szórakoztató vagyNálad nem pusztán szövegértési gond van, hanem értelmezési. Tehát ha meg is érted a szöveget, felfognod már nemigen sikerül. Ezt még az sem kompenzálná, ha szórakoztató lennél...![]()
- azért mert te nem érted a humort és emiatt nem szórakozol, az legfeljebb a te bajod, nem a másé. ha pedig lenne alapja annak amit írtál, akkor most ez a válasz logikusan most nem lehetne itt - de itt van...
kukac írta:a cigányokkal ugyanis semmi bajom!Ez érthető, nekem sincs semmi bajom a magyarokkal.

"...vadász vadász..."