RADIOSITE Fórum

• Zene

#131485  Szerző: Glenn

kukac írta:én csak egy troll vagyok
Végre egy őszinte és igaz vallomás. Fejlődsz! :fuckyou:
kukac írta:hajlamos vagyok leállni hülyékkel vitatkozni
Na, akkor ehhez most hozzá is kezdhetnél, és leszállhatnál rólam. :yes:
 #131483  Szerző: kukac

Pasa írta:
kukac írta:- valahogy csak megvoltam eddig is :)
Ez igaz, április közepéig más célpontjaid voltak, csak ők hamar feladták. :cry:
- nézőpont kérdése, nekem nincsenek célpontjaim, én csak egy troll vagyok, viszont hajlamos vagyok leállni hülyékkel vitatkozni, lásd aláírás :troll:
 #131479  Szerző: Glenn

kukac írta:- valahogy csak megvoltam eddig is :)
Ez igaz, április közepéig más célpontjaid voltak, csak ők hamar feladták. :cry:
 #131478  Szerző: kukac

Pasa írta:
kukac írta:- gyerünk, meg tudod csinálni, képes vagy rá (pontosabban csak erre vagy képes)! ;)
Nem hiszem, hogy ezt akarod, mi lenne veled itt nélkülem? :hehe: :hehe: :hehe:
- valahogy csak megvoltam eddig is :)
 #131476  Szerző: Glenn

kukac írta:- gyerünk, meg tudod csinálni, képes vagy rá (pontosabban csak erre vagy képes)! ;)
Nem hiszem, hogy ezt akarod, mi lenne veled itt nélkülem? :hehe: :hehe: :hehe:
 #131475  Szerző: kukac

Pasa írta:Rajtam nem múlik, de ha állandóan megkóstol itt ez a gyengeképességű, kénytelen vagyok reagálni rá. :S
- gyerünk, meg tudod csinálni, képes vagy rá (pontosabban csak erre vagy képes)! ;)
 #131474  Szerző: kukac

Pasa írta:Hiába magyarázod a hülyeségedet, a származásod egyértelmű, a humorérzékedről meg nem szerezhettünk eddig tapasztalatot, nyilván azért, mert nincs. :o
- nocsak, szerinted én milyen származású vagyok? és ha és egyáltalán, akkor ez neked miért fáj? illetve az miért nem fáj, hogy te olyan származású vagy amilyen? én büszke legalább is nem lennék rá hogy olyan helyről származom ahol nevelési, viselkedési problémás emberek szabadultak a világra :)

Sajnos a szintedre megpróbálok folyamatosan lejönni (mert tudom, hogy jó páran mulatnak ezen a diskurzuson), de nem nagyon sikerül, és félek, a rutinoddal végül lenyomsz... :gonosz:
- ez nem rutin kérdése, nekem nincs okom szégyenkezni amiatt hogy mások származására teszek megjegyzéseket, hogy kollektívan ítélkezek komplett népcsoportokról anélkül hogy bárkit is ismernék a tagjai közül - hozzád hasonló felfogású emberek voltak a különböző népirtások kitalálói, végrehajtói! nem elég hogy ostoba vagy, de még hivalkodsz is vele...

Mindenesetre a stílusodat nem kívánom átvenni (szopás, szobatisztaság, stb.), ez maradjon a továbbiakban is a kizárólagos védjegyed. Hiszen ilyen egy igazi gerinctelen puhatestű. :hit:
- de hát mit csináljak ha van egy ember aki azért jár ide hogy folyamatosan bemutassa, mekkora egy primitív paraszt? te ezt minek hívnád, ha nem szopásnak, pléne hogy ezt a viccet mintha csak rád szabták volna, kedves vadász! :D

És most jöhet az újabb beszólás, mert ezért regisztráltál másfél éve erre a fórumra...
:ayfkm:
- biztosan, nyilván csak miattad regisztráltam, hogy elmondhassam neked minden egyes alkalommal: "...vadász vadász..." :troll:
 #131472  Szerző: Glenn

Rajtam nem múlik, de ha állandóan megkóstol itt ez a gyengeképességű, kénytelen vagyok reagálni rá. :S
 #131470  Szerző: noartist

Felhívom mélyen tisztelt figyelmeteket arra a tényre,hogy ez a korszerű fórummotor képes kezelni a privát üzeneteket is,amellyel hatékonyan tudjátok egymást kurvaanyázni,korlátok nélkül.
 #131468  Szerző: Glenn

Hiába magyarázod a hülyeségedet, a származásod egyértelmű, a humorérzékedről meg nem szerezhettünk eddig tapasztalatot, nyilván azért, mert nincs. :o

Sajnos a szintedre megpróbálok folyamatosan lejönni (mert tudom, hogy jó páran mulatnak ezen a diskurzuson), de nem nagyon sikerül, és félek, a rutinoddal végül lenyomsz... :gonosz:

Mindenesetre a stílusodat nem kívánom átvenni (szopás, szobatisztaság, stb.), ez maradjon a továbbiakban is a kizárólagos védjegyed. Hiszen ilyen egy igazi gerinctelen puhatestű. :hit:

És most jöhet az újabb beszólás, mert ezért regisztráltál másfél éve erre a fórumra...
:ayfkm:
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 145