RADIOSITE Fórum

• Politika

#131530  Szerző: Glenn

kukac írta:azért mert te valamit tudsz vagy nem tudsz, még nem biztos hogy más is így van vele, azért mondom hogy ne magadból indulj ki
Ez így oké, csak fordítva, mintha én mondtam volna neked... ;)
kukac írta:nem minden cigány bűnöző is egyúttal, vagy nem minden Pasa okos
Valóban nem minden cigány bűnöző, ezt én jobban tudom (tapasztalatból), mint te. Viszont minden kukac gerinctelen csúszómászó. ;)
 #131528  Szerző: asimov

Ez most komoly??
Egyrészt, hogy nem minden esetben lenne meg a 2/3, de főleg az, hogy törvényt módosítanának azért, hogy mégis meglegyen... természetesen a módosítás etikus, eu norma ,stb. Végre lenne némi gátja az ámokfutásnak, de ennyi erővel 110%-kos többséget is össze lehet hozni.
A pofám leszakad.
http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/bajb ... 81846.html
 #131496  Szerző: kukac

Pasa írta:
kukac írta:nyilván rólad sem gondolja senki hogy nem ember vagy, pedig az alapján ahogy megnyilvánulsz, gondolhatná
Nyilván néhány hozzád hasonló gondolhatná. Rólad viszont tudjuk. :hehe:
Stüszi, stüszi :D
- azért mert te valamit tudsz vagy nem tudsz, még nem biztos hogy más is így van vele, azért mondom hogy ne magadból indulj ki ;)
pl. nem minden cigány bűnöző is egyúttal, vagy nem minden Pasa okos... és még sorolhatnánk...
"...vadász vadász..."
 #131495  Szerző: Glenn

kukac írta:nyilván rólad sem gondolja senki hogy nem ember vagy, pedig az alapján ahogy megnyilvánulsz, gondolhatná
Nyilván néhány hozzád hasonló gondolhatná. Rólad viszont tudjuk. :hehe:
Stüszi, stüszi :D
 #131492  Szerző: kukac

Pasa írta:
kukac írta:ha a fajtámat emlegeted, akkor valami bajod csak van, nem?
Ismét a szövegértés hiánya...
Hol láttad odaírva, hogy "emberi"?
Stüszi :D
- nyilván rólad sem gondolja senki hogy nem ember vagy, pedig az alapján ahogy megnyilvánulsz, gondolhatná :D
"...vadász vadász..."
 #131490  Szerző: Glenn

kukac írta:ha a fajtámat emlegeted, akkor valami bajod csak van, nem?
Ismét a szövegértés hiánya...
Hol láttad odaírva, hogy "emberi"?
Stüszi :D
 #131487  Szerző: kukac

Pasa írta:Most komolyan, tényleg ennyire irritál, ha valaki intelligensebb nálad? Ezért ne irigykedj rám, inkább próbáld meg picit fejleszteni magad...
- az semmiképpen, mint ahogy te sem vagy az...
Az emberi fajjal mi bajom lenne? Hiszen a része vagyok (ellentétben veled). :twisted:
ha a fajtámat emlegeted, akkor valami bajod csak van, nem? vagy te a marsról jöttél? ;)
 #131484  Szerző: Glenn

Most komolyan, tényleg ennyire irritál, ha valaki intelligensebb nálad? Ezért ne irigykedj rám, inkább próbáld meg picit fejleszteni magad...
Az emberi fajjal mi bajom lenne? Hiszen a része vagyok (ellentétben veled). :twisted:
 #131482  Szerző: kukac

Pasa írta:
kukac írta:segítek értelmezni, mert látom a rasszista gondolkodásmód korlátok közé szorít: először egy másik topicba akarta linkelni, DE később rájött hogy talán máshová jobban illik, és oda tette. Vagyis ne keressünk olyat benne ami nincs benne! :)
1: nem téged kérdeztelek,
- ez egy fórum, nem kell kérdezned, mint ahogy téged se kérdezett senki :D

2: először olvasd el a cikket, mielőtt hozzászólsz, szó sincs benne semmi rasszizmussal kapcsolatos dologról,
- nem is azzal kapcsolatos, szövegértéééés! :)

3: miért nem elég neked, hogy a zene topikban sértegetsz,
4: igaz, a te fajtád az már csak ilyen.
- ez neked sértegetés? csak segítek mert látom hogy nehezen megy neked a szövegértés :D
áruld már el hogy mi a bajod neked az emberi fajjal? :troll:
ON!
 #131480  Szerző: Glenn

kukac írta:segítek értelmezni, mert látom a rasszista gondolkodásmód korlátok közé szorít: először egy másik topicba akarta linkelni, DE később rájött hogy talán máshová jobban illik, és oda tette. Vagyis ne keressünk olyat benne ami nincs benne! :)
1: nem téged kérdeztelek,
2: először olvasd el a cikket, mielőtt hozzászólsz, szó sincs benne semmi rasszizmussal kapcsolatos dologról,
3: miért nem elég neked, hogy a zene topikban sértegetsz,
4: igaz, a te fajtád az már csak ilyen.
ON!
  • 1
  • 403
  • 404
  • 405
  • 406
  • 407
  • 517