elélvezhetsz még párszor, nyugi.
Addig szívjál tovább nyugodtan." - lehet hogy erre szoktal elvezni, ezt te jobban tudod, elvegre te vagy a vadasz

Pasa írta:- mondod te, mert ebben is nyilván magaból indulsz ki, hozzád képest pedig valóban nagykukac írta:nem lehet túl nagy az önbecsülésedNeked viszont jó nagy, és ez boldoggá is tesz téged. Éppúgy, mint ahogy a bolondok is boldogok, mert nem tudják, hogy bolondok.
Pasa írta:- biztos csak egyedül vagyok ezzel, nyilván te ezt gondolod, nem lehet túl nagy az önbecsülésedkukac írta:minek vadász? te szemmel láthatóan jó alany vagy erreEzt miből gondolod, mikor vita eddig nem volt itt, csak folyamatosan kötekedsz. Kb. három hete nem veszed észre, hogy ez a "zene" topik...
kukac írta:minek vadász? te szemmel láthatóan jó alany vagy erreEzt miből gondolod, mikor vita eddig nem volt itt, csak folyamatosan kötekedsz. Kb. három hete nem veszed észre, hogy ez a "zene" topik...
Pasa írta:minek vadász? te szemmel láthatóan jó alany vagy errekukac írta:én csak egy troll vagyokVégre egy őszinte és igaz vallomás. Fejlődsz!![]()
- te fejlődsz, én ezt soha nem titkoltam, lásd aláírás
kukac írta:hajlamos vagyok leállni hülyékkel vitatkozniNa, akkor ehhez most hozzá is kezdhetnél, és leszállhatnál rólam.