RADIOSITE Fórum

• Magyar Telekom (T-Home, ViDaNet)

#1318  Szerző: Zoshi

Nemtudom de azt írják megszünik.. Kiv leszek hol lesz elosztva. Az öszes csatorna közül sztem ez a legjob minőségű, az m2 mellett.
 #1317  Szerző: tomee87

Megy, analógon meg digiten is.
És ha AMOS-on megszűnik akkor hol lesz elosztva? Jelenleg sztem. nagyon jó minőségű a Vital TV.
 #1315  Szerző: Zoshi

11:40" jeek: nálad megy a VitalTV? Itt reggel ment, majd elment, majd megin ment, és most megin nem. Azért kérdem, mert a netboardon írták h az amoson megszünik a továbbítása.
T gond, vagy csatorna/műhold hiba?"

Pontosítok. Most megy, néha megáll, elkapcsolok vissza van amikor egyből megy, van amikor lassan tölt be.. nézd már meg pls h nálad is ezt csinálja e. Thx.
 #1275  Szerző: Zoshi

Napok óta megin nem megy a Performance. Fekete kép, nincs adás. A fenéért nem cserélik le másra.. Nem tud vki vmit mi lett vele? Nem hiszem h a T hibája, nem elöfizető, hiba szöveg nem jelenik meg.
 #1212  Szerző: tomee87

Nem igazán TV-s téma, de Magyar Telekomos.
Tegnap megkaptuk a Városi Telefonkönyv legújabb "számát" ami már 2009-re is érvényes. És ami érdekes, mindenhol T-Com logo, meg felirat szerepel benne, amint az a képeken is látszik :shock:
Kép
Kép
 #1065  Szerző: Zoshi

mlaszlo írta:
Chester írta: Jó lesz a jövőhét. Fogom is nézni a felnött csatikat. :D
Azért várd ki a végét, a Vidanet-nél nem biztos, hogy lesz ilyen ingyenes hét, hacsak nem szedik le a T-nél kódolást a csatornákról, mert különben kérdéses, hogy a Vidanet-es box-okon is engedélyezik-e a csatornákat.
Jó ez a promóciós időszak, de úgy lenne tisztességes, ha a minicsomagokra előfizetőknél meg jóváírnák a számlán ezt az időszakot, mert ilyenkor ők az ingyenes időszak ellenére is fizetnek a csatornákért.
Volt már nem egy ilyen, pl Karácsonykor, akkor a T-Kábel, Vida közösen csinálták. Mind2 cégnél kódolatlan volt. Akkor is levették a kódolást, nem szórakoztak a kártyákkal, mer azér több 1000 kártyán engedélyezni sztem nem 1 perc. Egyszerűbb ha leveszik a kódolást, mint ahogy mindíg. sztem most is így lesz, legalább is remélem.
 #1059  Szerző: mlaszlo

Chester írta: Jó lesz a jövőhét. Fogom is nézni a felnött csatikat. :D
Azért várd ki a végét, a Vidanet-nél nem biztos, hogy lesz ilyen ingyenes hét, hacsak nem szedik le a T-nél kódolást a csatornákról, mert különben kérdéses, hogy a Vidanet-es box-okon is engedélyezik-e a csatornákat.
Jó ez a promóciós időszak, de úgy lenne tisztességes, ha a minicsomagokra előfizetőknél meg jóváírnák a számlán ezt az időszakot, mert ilyenkor ők az ingyenes időszak ellenére is fizetnek a csatornákért.
 #1058  Szerző: mlaszlo

jeek írta:A PR-nél is 1 hónapig ingyen megy minden új digit előfizetőnek az HBO-k meg minden egyéb csati.
Ez a Direct-nél is így van, hogy az új előfizetők 2-4 hétig ingyen nézhetik bemutató jelleggel a teljes csomagot (a felnőtt csatornák kivételével), de úgy tudom, hogy a T digitális csomagjánál is van ilyen bemutató időszak.
 #1050  Szerző: tomee87

Sz. írta:
Chester írta:Legjobban az HBO-kon lepödtem meg.. :D 1hétig kódolatlan jövőhéten, azt ugye Októberben meg várható az őszi kódolatlan adás is, az HBO mégis belement. :)
Még szép, hogy belement. A pénzt kifizeti neki a T, ráadásul baromi nagy reklám ez neki.
Jaja, nem szaroznak ezért, még örülnek is neki. A PR-nél is 1 hónapig ingyen megy minden új digit előfizetőnek az HBO-k meg minden egyéb csati. Tegyük fel, havonta van 100 új digitális előfizető, abból ha 10 előfizet az HBO-ra mert megtetszik neki az 1 hónapos ingyen időszakban és már "nem tud elszakadni" tőle, már megérte az HBO-nak meg a PR-nek is :)
 #1048  Szerző: Sz.

Chester írta:Legjobban az HBO-kon lepödtem meg.. :D 1hétig kódolatlan jövőhéten, azt ugye Októberben meg várható az őszi kódolatlan adás is, az HBO mégis belement. :)
Még szép, hogy belement. A pénzt kifizeti neki a T, ráadásul baromi nagy reklám ez neki.
  • 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 93