RADIOSITE Fórum

• Zene

#131563  Szerző: kukac

Pasa írta:
kukac írta:nem tettem meg volna
IQ... :D
- az az iq, ha valaki nem személyeskedik? furcsa fogalmad van az iq-ról! és még te hivatkozol rá... :D
kukac írta:nem attól lesz szakmai hogy te itt vagy, eddig se tettél hozzá túl sokat (sőt)
Tőled lesz szakmai, mi? Te itt csak fikázol, embereket, rádiókat, stílusokat. Persze tőled mást nem is várhatunk, neked ez a szakmád. :hit:
- veled ellentétben én ha fikázom azt legalább meg tudom indokolni, szakmai vitát bárkivel, bármikor szívesen folytatok, szakmailag alá tudom támasztani a hozzászólásaimat.
 #131558  Szerző: Glenn

kukac írta:nem tettem meg volna
IQ... :D
kukac írta:nem attól lesz szakmai hogy te itt vagy, eddig se tettél hozzá túl sokat (sőt)
Tőled lesz szakmai, mi? Te itt csak fikázol, embereket, rádiókat, stílusokat. Persze tőled mást nem is várhatunk, neked ez a szakmád. :hit:
 #131545  Szerző: Wolfman

Javaslom a topik átnevezését "Óvodá"-ra.
 #131537  Szerző: kukac

Pasa írta:
adminisztrator írta:ez nem igaz. és akartam is mondani, hogy már tök uncsi.
Pedig igaz, ez mindenki előtt nyilvánvaló, kár tagadnod. Alapból szomorú a hozzáállásod, de ezt már két hónapja leírtam itt. Ha viszont sem az admint, sem a moderátorokat nem zavarja (sőt élvezik), hogy egy degenerált, másokat sértegető unintelligens, gerinctelen nicknevű troll garázdálkodik a fórumukban, akkor "hadd szóljon".
- kár volt belistáznod magad, én ezt soha nem tettem meg volna, de ha te már így nyilatkozol magadról, akkor ez legyen a te bajod :D

Ha emiatt egyszer valaki innen tiltva lesz, az nyilván én leszek, efelől nincs kétségem. Afelől sincs viszont, hogy ez a fórum már nem lesz szakmai, mondjuk legalább annyira, mint két-három éve volt.
Hajrá stüszi! Nem lehet tied az utolsó szó! :fuckyou:
- nem attól lesz szakmai hogy te itt vagy, eddig se tettél hozzá túl sokat (sőt), vadász vadász, te nem tanulsz ;) :fucku2:
 #131531  Szerző: Glenn

adminisztrator írta:ez nem igaz. és akartam is mondani, hogy már tök uncsi.
Pedig igaz, ez mindenki előtt nyilvánvaló, kár tagadnod. Alapból szomorú a hozzáállásod, de ezt már két hónapja leírtam itt. Ha viszont sem az admint, sem a moderátorokat nem zavarja (sőt élvezik), hogy egy degenerált, másokat sértegető unintelligens, gerinctelen nicknevű troll garázdálkodik a fórumukban, akkor "hadd szóljon".
Ha emiatt egyszer valaki innen tiltva lesz, az nyilván én leszek, efelől nincs kétségem. Afelől sincs viszont, hogy ez a fórum már nem lesz szakmai, mondjuk legalább annyira, mint két-három éve volt.
Hajrá stüszi! Nem lehet tied az utolsó szó! :fuckyou:
 #131514  Szerző: kukac

Ahhh I see, akkor atkoltozunk ide, persze ahhoz az is kell hogy a (khmm) tarsalkodopartnerem ne ide irogasson :)
 #131511  Szerző: kukac

...Mintha azt mondtad volna hogy ha nem a class topicban megy akkor lehet... Vagy nem? ;) azt pedig hogy uncsi - eddig nem volt az?!
 #131510  Szerző: markfelt

ez nem igaz. és akartam is mondani, hogy már tök uncsi.
 #131509  Szerző: kukac

@noartist: "A poén az,hogy ez egyikőtöknek sem esik le." - nana! Ne altalanositsunk! Nekem szobeli hozzajarulasom van admintol hogy a zene topicban (ahova egyebkent senki nem a zene miatt jar) a pasa nicku rasszista tagot szivathatom! :smart:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 145