RADIOSITE Fórum

• Politika

#131588  Szerző: kukac

adminisztrator írta:
kukac írta: - ha ennyire egyetértesz most hirtelen, akkor eddig miért mondtál mást?
erre mi szükség van? ha mindenki közelít egy egyfajta konszenzushoz, minek olajat önteni a tűzre?
- egyébként én nem érzem hogy bármit is engednem kellene az álláspontomból, aki rasszista az alantas, innentől kezdve nincs miről vitatkozni, ott nincs miből, mihez képest engedni!
 #131587  Szerző: kukac

adminisztrator írta:
kukac írta: - ha ennyire egyetértesz most hirtelen, akkor eddig miért mondtál mást?
erre mi szükség van? ha mindenki közelít egy egyfajta konszenzushoz, minek olajat önteni a tűzre?
- csak kíváncsi vagyok, mire ez a hirtelen pálfordulás? eddig azon tépte magát hogy így a cigányok, meg ő tudja mert tapasztalt és idős hozzá, most pedig hirtelen meglegyintette a jókeresztényi megértés és megbocsátás szele. :)
 #131586  Szerző: kukac

adminisztrator írta:
Pasa írta:Most akkor Európában ennyi rasszista lenne?
sok, igen. lásd ep eredmények...de ez még nem mentség semmire.
igaz, hogy tények, de akkor sem kéne az egész cigányságot megbélyegezni.

kukac: de, a tolerancia keresztény eredetű. a liberális tolerancia pedig ennek tudatosítása, nyomatékosítása, alapvetővé tétele, szélsőséges esetben orrvérzésig. de jogosan.

- nem az eredetét vitatom, hanem a megvalósítását. az két külön dolog!

a többségi és a kisebbségi társadalom nem alá-fölérendelt szerepben van, egyik irányban sem.
 #131585  Szerző: markfelt

#131584  Szerző: kukac

Pasa írta:
kukac írta:a televananet-típusú magyarázatokkal tele van a padlás. tessék szépen adatot idézni, de olyat ami független szervezettől származik
Parancsolj, idézz a magyar jogrend rasszista voltára adatot!

- az ítélkezési gyakorlat a rasszista és ehhez a jogrend kialakítása direkt asszisztál.
kukac írta:ha cigányozol, akkor ebből az következik hogy te úgy gondolod, ha valaki cigány származású, tehát cigánynak született (!!!), akkor szerinted az bűnöző is!
Jó lenne, ha nem te akarnád megmondani, hogy én mit gondolok (mikor még a saját gondolataiddal sem vagy tisztában). Nem cigányoztam. Te viszont náciztál.

- persze, mivel cigányoztál :D
kukac írta:azt gondolom rasszista mindenütt van, de nem feltétlenül kell így gondolkodni! ettől ugyanis nem lesz jobb senkinek, ez nem egy magasztos eszme, ez csak árt mindenkinek.
Ebben egyetértünk.
- ha ennyire egyetértesz most hirtelen, akkor eddig miért mondtál mást?
 #131583  Szerző: markfelt

Pasa írta:Most akkor Európában ennyi rasszista lenne?
sok, igen. lásd ep eredmények...de ez még nem mentség semmire.
igaz, hogy tények, de akkor sem kéne az egész cigányságot megbélyegezni.

kukac: de, a tolerancia keresztény eredetű. a liberális tolerancia pedig ennek tudatosítása, nyomatékosítása, alapvetővé tétele, szélsőséges esetben orrvérzésig. de jogosan.

a többségi és a kisebbségi társadalom nem alá-fölérendelt szerepben van, egyik irányban sem.
 #131582  Szerző: kukac

Pasa írta:
kukac írta:érdekes, én pont fordítva látom, pl. most is
Az a gond, hogy te mindent úgy látsz, ahogy éppen kedved tartja.

- ez nem kedv kérdése, könnyen ellenőrizhető bárki által aki visszaolvas ;)
kukac írta:tehát akkor mindegy is hogy te milyen idős vagy és milyen vélt vagy valós élettapasztalatod van, ez teljesen alkalmatlan arra hogy ez alapján te egy népcsoportot bűnözőnek bélyegezz meg!
Most megint vagy nem érted, amit olvasol, vagy szándékosan kötekszel. Megismétlem: nem bélyegzem meg semelyik népcsoportot bűnözéssel. Ugyanakkor te meg pont ezt teszed, mikor rasszistázol, nácizol.
- ha cigányozol, akkor megbélyegzel. ha rasszistázok, azt csak azért teszem, mert ha te megbélyegzel, akkor rasszista vagy, tehát joggal teszem! mi akkor a problémád? te lehetsz rasszista, de ha téged megbélyegeznek amiatt amit teszel, akkor meg vagy bántva?! ;D
kukac írta:a bűnözők, akik franciák, arabok, bevándorlók és őshonos lakosok, bárki akinek erre affinitása van! ez pedig nem csak a cigányoknak van, bármennyire is szeretnéd ezt összemosni.
Ezek szerint nem vagy tisztában alapvető dolgokkal.

- ebből ilyen nem következik.
kukac írta:egyik mondatoddal cáfolod a másikat. egyszer cigánybűnözőzöl - de ezt gyorsan megmagyarázod hogy neked aztán nincs bajod senkivel, másszor franciák, németek, svédek - most akkor mi van?
És félremagyarázod, amit írok. De az is lehet, hogy csak direkt kötekszel... :S
- vagy pont fordítva, és pont te kötekszel direkt, mindenesetre én azért érveket hozok fel, te viszont csak személyeskedsz, pejudikálsz, prekoncepcionálsz és vagdalkozol... pont mint egy igazi rasszista! :)
 #131581  Szerző: Glenn

kukac írta:a televananet-típusú magyarázatokkal tele van a padlás. tessék szépen adatot idézni, de olyat ami független szervezettől származik
Parancsolj, idézz a magyar jogrend rasszista voltára adatot!
kukac írta:ha cigányozol, akkor ebből az következik hogy te úgy gondolod, ha valaki cigány származású, tehát cigánynak született (!!!), akkor szerinted az bűnöző is!
Jó lenne, ha nem te akarnád megmondani, hogy én mit gondolok (mikor még a saját gondolataiddal sem vagy tisztában). Nem cigányoztam. Te viszont náciztál.
kukac írta:azt gondolom rasszista mindenütt van, de nem feltétlenül kell így gondolkodni! ettől ugyanis nem lesz jobb senkinek, ez nem egy magasztos eszme, ez csak árt mindenkinek.
Ebben egyetértünk.
 #131580  Szerző: Glenn

kukac írta:érdekes, én pont fordítva látom, pl. most is
Az a gond, hogy te mindent úgy látsz, ahogy éppen kedved tartja.
kukac írta:tehát akkor mindegy is hogy te milyen idős vagy és milyen vélt vagy valós élettapasztalatod van, ez teljesen alkalmatlan arra hogy ez alapján te egy népcsoportot bűnözőnek bélyegezz meg!
Most megint vagy nem érted, amit olvasol, vagy szándékosan kötekszel. Megismétlem: nem bélyegzem meg semelyik népcsoportot bűnözéssel. Ugyanakkor te meg pont ezt teszed, mikor rasszistázol, nácizol.
kukac írta:a bűnözők, akik franciák, arabok, bevándorlók és őshonos lakosok, bárki akinek erre affinitása van! ez pedig nem csak a cigányoknak van, bármennyire is szeretnéd ezt összemosni.
Ezek szerint nem vagy tisztában alapvető dolgokkal.
kukac írta:egyik mondatoddal cáfolod a másikat. egyszer cigánybűnözőzöl - de ezt gyorsan megmagyarázod hogy neked aztán nincs bajod senkivel, másszor franciák, németek, svédek - most akkor mi van?
És félremagyarázod, amit írok. De az is lehet, hogy csak direkt kötekszel... :S
 #131579  Szerző: kukac

Pasa írta:
kukac írta:szeretnénk látni valami adatsort,m mert anélkül ez légből kapott állítás! azért mert a magyar jogrend alapvetően rasszista
Adatsorokkal van tele a net. A magyar jogrend meg miért lenne rasszista? Én erről kérnék adatokat, hogy azonos cselekményért jobban elítélik a nem magyar származásút.

- a televananet-típusú magyarázatokkal tele van a padlás. tessék szépen adatot idézni, de olyat ami független szervezettől származik, mert kormány hivatalos álláspontját már ismerjük és hát az nem igazán objektív. pl. a gyulai bírónő-esete - hogy ne menjünk túl messzire!
kukac írta:nem következik belőle hogy egy adott etnikum tagja a születéskor bűnöző lenne!
Természetesen nem, ezt nem is mondta itt senki.
- ha cigányozol, akkor ebből az következik hogy te úgy gondolod, ha valaki cigány származású, tehát cigánynak született (!!!), akkor szerinted az bűnöző is!
kukac írta:gondolj bele ha téged bélyegeznek meg valamivel, mert mondjuk te magyar vagy, férfi vagy, idős/fiatal vagy - csupa olyan dolog amiről alapvetően nem tehetsz, te hogyan éreznéd magad?
Sajnos tapasztaltam ilyet külföldön, elég sz@r érzés volt. De megértem, mert bár nyilván mi sem születtünk bűnözőnek, de sok nem éppen becsületes honfitársunk ment ki, akik miatt lenéznek minket magyarokat. Most akkor Európában ennyi rasszista lenne?
- azt gondolom rasszista mindenütt van, de nem feltétlenül kell így gondolkodni! ettől ugyanis nem lesz jobb senkinek, ez nem egy magasztos eszme, ez csak árt mindenkinek.
  • 1
  • 403
  • 404
  • 405
  • 406
  • 407
  • 519