RADIOSITE Fórum

• Politika

#131598  Szerző: Glenn

kukac írta:persze, miután te becignyoztál :)
Mi az a cignyozás? Te rasszista... :hehe:
 #131597  Szerző: Glenn

kukac írta:ezt nem én állítom hanem azok a független szervezetek (pl. transparency international), akik ezzel kicsit komolyabban foglalkoznak...
Mondod te, csak az idézetet nem látom...
kukac írta:nem kell meggyőzzelek, mindenki olvasta, nehéz letagadni...
Mit is? Tedd már ide!
kukac írta:nem erről beszéltél, most próbálsz félremagyarázni...
Te nem kukac vagy, hanem kuka... :hehe:
 #131596  Szerző: kukac

Pasa írta:
kukac írta:persze egy cigányozónak a szava nem egy alapvetés ;)
Ebben egyetértek, bár itt ilyen ember nincs. Van viszont egy rasszista nácizó. :shock:
- persze, miután te becignyoztál :)
 #131595  Szerző: kukac

Pasa írta:
adminisztrator írta:
Pasa írta:Most akkor Európában ennyi rasszista lenne?
sok, igen. lásd ep eredmények...de ez még nem mentség semmire.
Szerintem az a rasszista, aki alapból utál mindenkit, aki egy kicsit is más, mint ő. A választás eredménye valóban a bevándorlásellenes erőknek kedvezett, de itt nem arabok, törökök, cigányok ellen szavaztak, hanem a bűnözők ellen. Mindegy, honnan érkeznek.

- feltételezés, nincs alapja. a rasszista pedig nem azt jelenti amit te gondolsz.
adminisztrator írta:igaz, hogy tények, de akkor sem kéne az egész cigányságot megbélyegezni.
Ha tényekről beszélünk, attól még nem bélyegzünk meg senkit szerintem. Arról beszélünk, hogy a cigányok között arányaiban több a bűnöző, nem pedig arról, hogy minden cigány bűnöző.
- erre továbbra sem látunk tőled adatokat, enélkül az állításod csak állítás marad, attól pedig még nem lesz igazad...
 #131594  Szerző: Glenn

kukac írta:persze egy cigányozónak a szava nem egy alapvetés ;)
Ebben egyetértek, bár itt ilyen ember nincs. Van viszont egy rasszista nácizó. :shock:
 #131593  Szerző: kukac

Pasa írta:
kukac írta:az ítélkezési gyakorlat a rasszista és ehhez a jogrend kialakítása direkt asszisztál.
Ez nem igaz.

- mondod te... ezt nem én állítom hanem azok a független szervezetek (pl. transparency international), akik ezzel kicsit komolyabban foglalkoznak...
kukac írta:persze, mivel cigányoztál
Ez sem igaz.

- nem kell meggyőzzelek, mindenki olvasta, nehéz letagadni...
kukac írta:ha ennyire egyetértesz most hirtelen, akkor eddig miért mondtál mást?
Eddig is erről beszéltem, de sosem figyelsz, vagy félremagyarázol.
- nem erről beszéltél, most próbálsz félremagyarázni...
 #131592  Szerző: kukac

Pasa írta:
kukac írta:egyébként én nem érzem hogy bármit is engednem kellene az álláspontomból, aki rasszista az alantas, innentől kezdve nincs miről vitatkozni, ott nincs miből, mihez képest engedni!
Így van, csakhogy itt te vagy a rasszista (magyarellenes). :x
- lol, ezt mondod te, persze egy cigányozónak a szava nem egy alapvetés ;)
 #131591  Szerző: Glenn

kukac írta:egyébként én nem érzem hogy bármit is engednem kellene az álláspontomból, aki rasszista az alantas, innentől kezdve nincs miről vitatkozni, ott nincs miből, mihez képest engedni!
Így van, csakhogy itt te vagy a rasszista (magyarellenes). :x
 #131590  Szerző: Glenn

kukac írta:az ítélkezési gyakorlat a rasszista és ehhez a jogrend kialakítása direkt asszisztál.
Ez nem igaz.
kukac írta:persze, mivel cigányoztál
Ez sem igaz.
kukac írta:ha ennyire egyetértesz most hirtelen, akkor eddig miért mondtál mást?
Eddig is erről beszéltem, de sosem figyelsz, vagy félremagyarázol.
 #131589  Szerző: Glenn

adminisztrator írta:
Pasa írta:Most akkor Európában ennyi rasszista lenne?
sok, igen. lásd ep eredmények...de ez még nem mentség semmire.
Szerintem az a rasszista, aki alapból utál mindenkit, aki egy kicsit is más, mint ő. A választás eredménye valóban a bevándorlásellenes erőknek kedvezett, de itt nem arabok, törökök, cigányok ellen szavaztak, hanem a bűnözők ellen. Mindegy, honnan érkeznek.
adminisztrator írta:igaz, hogy tények, de akkor sem kéne az egész cigányságot megbélyegezni.
Ha tényekről beszélünk, attól még nem bélyegzünk meg senkit szerintem. Arról beszélünk, hogy a cigányok között arányaiban több a bűnöző, nem pedig arról, hogy minden cigány bűnöző.
  • 1
  • 402
  • 403
  • 404
  • 405
  • 406
  • 519