adminisztrator írta:igen, de tudtommal egyelőre abból kimaradnak a vitafórumok.- részleteiben nem tudom, a hétvégén majd lesz időm egy kicsit híreket is olvasni, akkor végignyálazom miről is van szó...
adminisztrator írta:igen, de tudtommal egyelőre abból kimaradnak a vitafórumok.- részleteiben nem tudom, a hétvégén majd lesz időm egy kicsit híreket is olvasni, akkor végignyálazom miről is van szó...
adminisztrator írta:miért kéne mindent moderálni, cenzúrázni? nagyon elegem van már ebből 2010 óta.- amit én élvezek az a hülyék leoltása, a cigányozás, zsidózás, magyarozás, négerezés pedig kifejezetten irritál!
majd ha valaki rosszat szól, úgyis leugatják.
persze ha már nagyon vállalhatatlanul véres, vagy kiszabadul a népszerűbb topikokba, akkor közbelépek/ünk, de egyelőre úgy látom, Pasa is és kukac is élvezi.
zoo írta:- magánvéleménnyel nem kívánok vitatkozni, de nem is kell egyetértenem vele. azon hogy nincs moderáció, én is csodálkozom, nyilván koncepcióváltás történt, mert a fórumszabályzatot nem is olyan régen még lelkesen a renitensek orra alá dörgölték... na majd visszaáll ez, ha élesedik a kommentelésekkel kapcsolatos alkotmánybírósági határozat...kukac írta:@kukaczoo írta:Nem szeretnék a témához szólni, csak egy megjegyzés ha már megy az OFF: különös hangulata lesz bármelyik témának, ha kukac ott beszélgetni kezd valakivel. Most már körbelengi az egész fórumot ez a hangulat...- szeretném ha ezt pontosan kifejtenéd, nyilván meg tudod indokolni mire gondolsz, mi az amivel nem értesz egyet! nem gondolom hogy nem lennék vitaképes, viszont hülyékkel csak hülyén lehet vitatkozni! a "különös" hangulatot inkább én érzem hogy megy itt a cigányozás és ez gyakorlatilag egy két emberen kívül senkit nem zavar - mintha ez lenne a sztenderd egy rádiós fórumon! mondd: ez neked nem "különös"?
Nincs moderáció, így semmi sem különös.
Vitaképes vagy, nagyon is, így nem is akarok veled vitatkozni, de ennek semmi köze bármely témához. Elolvasok minden hozzászólást, például elolvastam a szakmai vitáidat is. Mindig te irányítod a vitát, ezt úgy teszed, hogy gyakran ködösítesz, csapongsz, kötekedsz. Mástól mindig konkrétumot kérsz, ha valaki tőled kér valamit vagy jól kérdez, akkor elfelejtesz válaszolni és jön a témaváltás vagy a másik gyenge pontját kihasználva olajat öntesz a tűzre. Végül neked lesz igazad, mert kitartó vagy. Biztos vagyok benne, ha lövésed se lenne egy témáról, a nagy féligazságok közepette azt a vitát is te nyernéd. Ennek van egy hangulata, de főleg a random témát átszövő kötekedésnek.
Még mielőtt konkrétumokat kérsz, ne tedd. Nem fogom a fórumot végignyalni. Ez az én magánvéleményem, ami a hozzászólások olvasása közben kialakult bennem... erre utaltam a hozzászólásban.
kukac írta:@kukaczoo írta:Nem szeretnék a témához szólni, csak egy megjegyzés ha már megy az OFF: különös hangulata lesz bármelyik témának, ha kukac ott beszélgetni kezd valakivel. Most már körbelengi az egész fórumot ez a hangulat...- szeretném ha ezt pontosan kifejtenéd, nyilván meg tudod indokolni mire gondolsz, mi az amivel nem értesz egyet! nem gondolom hogy nem lennék vitaképes, viszont hülyékkel csak hülyén lehet vitatkozni! a "különös" hangulatot inkább én érzem hogy megy itt a cigányozás és ez gyakorlatilag egy két emberen kívül senkit nem zavar - mintha ez lenne a sztenderd egy rádiós fórumon! mondd: ez neked nem "különös"?
adminisztrator írta:utólag is köszönöm, hogy végre betértetek a politika szobába. maradjatok itt. itt felőlem még zsidózhattok meg buzizhattok is. utóbbi most úgyis nagy divat.ne beszélj többesszámban, egyik se az én asztalom!