RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#131964  Szerző: Dani

asr27 írta:Megint Dani van, sok-sok felesleges duma! :vomit:
Miért nem tudnak már felvenni valakit?!
Délután négy és öt között még nem a top50 szokott lenni Balogh Tamással?
 #131962  Szerző: asr27

Megint Dani van, sok-sok felesleges duma! :vomit:
Miért nem tudnak már felvenni valakit?!
 #131904  Szerző: Kovi02

Azért meg mindig OZONE FM!!!!!!!
 #131902  Szerző: asr27

Kovi02 írta:Nah,úgy láttam ezek is tiltakoznak a médiaadó ellen.
akkor mindig valami diszkózene szólt........
Még szerencse, hogy itt még hallgatható dalok (is) szólnak. Ha nem tetszik akkor hallgass mást!
 #131899  Szerző: Kovi02

Nah,úgy láttam ezek is tiltakoznak a médiaadó ellen.
Jól teszik.
Egy ideig a kedvenc adóm volt.......
De a rossz vételkörzet,és az állandó diszkózás egyszerűen megőrjített,azóta nem is hallgattam,de ha odaért a kereső,akkor mindig valami diszkózene szólt........
Régebben mindig ez szólt,de most.........
 #131896  Szerző: szabogabor10

whoisthere írta:Tomi király rádiós. Szerintem ami itt megy meg.... http://comment.blog.hu/2014/06/05/a_mag ... tet_neztek

19.15-kor pedig a Music FM megint kiáll valami mellett?
19.15-től 15 percig nem volt adás. A reklámadó ellen tiltakoztak jónéhány másik rádióval és TV csatival együtt.
 #131868  Szerző: markfelt

:)))
szerintem amúgy Tamás nem fasz, csak nem gondolt bele, hogy mit mondott és az mennyire nem píszí. ahogy korábban a gyengébbik nemű hírszerkesztő sem. na.
 #131867  Szerző: ceve

adminisztrator írta:a korábban általam sérelmezett - egyik hírszerkesztő által elsütött -, szexista "gyengébbik nem", "erősebbik nem" jelzőket kicsit továbbpörgetve, persze enyhén off:
http://comment.blog.hu/2014/06/04/megva ... b_suttyoja
- Fociedző és F1 csapatfőnök? Ez még mind semmi, azt képzeld el, hogy a kereskedelmi rádiók vezérigazgatói között is van már nő...

- Marha jó... az hogy néz ki már, hogy egy nő a vezérigazgatói bőrfotelben ül, és tárgyalásokra jár... nem is értem... vannak annyira szép és gyönyörűséges munkakörök, amik a hölgyeknek lettek kitalálva... mint például a gépírás meg a kávéfőzés... de mondj egy rádiót, ahol nő a vezérigazgató!
  • 1
  • 311
  • 312
  • 313
  • 314
  • 315
  • 565