dkemeny77 írta:http://youtube.com/watch?v=n6mqQnhZ17cÍgy a jó a link.
Ez Tihany!?
dkemeny77 írta:http://youtube.com/watch?v=n6mqQnhZ17cÍgy a jó a link.
Kovi02 írta:A kiskőrösi adásról megvan a véleményem.....Nem csak Nyíregyházán lehet fogni akár RDS-el vasrúd nélkül a miskolci frekit
Már Soltvadkert-Selymesen is el szokott menni.
De a Dunaföldvárit ott is be szokta fogni(autórádióval)
RDS-el
De ugyanez a helyzet Bócsán is.....
A kiskőrösi nem jön be,nagyon recseg,de a dunaföldvári még tisztán RDS-el
De megvan a véleményem a bajai adóról is.....
Itt lent a szerb határon a szolnoki Kossuth Rádiót hozza be,de az Ozone Fm is bejön,csak egy kicsit vegyítve.....(Tompa)
Minap,amikor Madarason jártam nem fogta be a telefonantenna,de autórádióval se jött be igazán tisztán,csak Bácsalmás fele,de
a város végén elment az egész.
Kiskunhalason nem jön be(vagy csak nagyon rosszul) a kiskőrösi,de nekem telefonantenna nem fogta be Kiskőrösön se a 97,0-át
Halason a paksi,és a dunaföldvári is tűrhető volt.
De a szekszárdi se jön be Kecelen.........
Helyette autóantenna befogta a SIRIUS 91,1-et.
A tihanyi meg annyira rossz,hogy amikor a Balatonnál autóztam,akkor az északi parton nem jött be,Veszprém alatt.
A győri meg elmegy kb. ott Mór környékén......
A miskolci még jól jön be,és még Nyíregyháza-Sóstófürdőn is befogta a telefonantenna(Egy rohadt nagy vasrúd segítségével,de ebbe ne menjünk bele.)
Az autóantenna is behozza RDS-el ,szóval az az adó rendben van,de hogy elmegy Mezőkövesdnél....
A mosonmagyaróváriról ne is beszéljünk,az nekem elment Győr fölött 1-2km-rel..
A dunaföldvári adó is jó,behozza nekem még Jakabszálláson is,de Kecskemét alatt elmegy.
Richmonde írta:Anno mikor ment, csak egy kicsit xopattak meg, (és még vagy egy tucat rádiót) mikor 2 hónap után kifaroltak, mondván, hogy erre nincs kapacitásuk! Egy ideig mondták, hogy attól a listát elküldik és játszhatjuk tovább Eszter nélkül, csak simán zenével, de az is kezdett elmaradozni, aztán csöndben kimúlt. Na ennyi röviden.dettó, volt valami belső problémájuk (elment valaki, aki egyszemélyes projektként tolta a dolgot és nem volt rádiós kapacitásuk - legalább is úgy rémlik, aztán lehet hogy inkább csak "rém-lik"). kimúlt a dolog és nem nagyon bánom hogy nem vesszük át.
kukac írta:igaz, csak barter.adminisztrator írta:a felkonfokban említik, hogy "ez már az ozone fm-en is megy", na meg a műsor végén ott a szponzori spot is (incl. all-in party radio, best fm, sunshine fm, rádió eger, stb.)ahh, az tényleg jó. termékelhelyezés.