RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#132130  Szerző: samsung

mlaszlo írta:
Dani írta:
samsung írta:nagyon bulirádió lett mostanában,teljesen tudja nálam pótolni a rise hiányát....Délután 5kor mix megy,utána nem sokkal később 8 kor megint mix megy,és akkor este meg ugye ott a Music Killers:) és mikor nincsenek mixek,akkor is dance zenek mennek:) szóval teljesen jó ez az irány,remélem megmarad:)
Valóban a zenei irány jó, de továbbra is indokolatlanul sok a szöveges műsor, én azokból még jócskán visszavennék...
Kérdés kinek jó ez a zenei irány. A Rise FM és a Radio Face hallgatóinak biztosan, de ha a hallgatottsági adatokat nézzük, akkor pl. a Rádió1-nek jóval több hallgatója volt. Az a zenei irányvonal pedig nagyon hiányzik az éterből. Lehet mondani, hogy ott a Class FM, de az nagyon messze van tőle. Ha a hallgatottság lenne a cél, akkor szerintem az R1 vonalába kellett volna elindulni.
A rádió 1 hallgatók is ezt hallgatják,mert sokkal közelebb áll a zenei világukhoz ezek a zenék,mint azok amik a Class-on mennek...és nem fognak azért odatekerni mert nem 1 Katy Perry megy,hanem 1 Tsunami..Főleg hogy nincs is más választásuk ha normális zenéket szeretnének hallgatni és nem agyonjátszott 10 éves zenéket
 #132127  Szerző: mlaszlo

Dani írta:
samsung írta:nagyon bulirádió lett mostanában,teljesen tudja nálam pótolni a rise hiányát....Délután 5kor mix megy,utána nem sokkal később 8 kor megint mix megy,és akkor este meg ugye ott a Music Killers:) és mikor nincsenek mixek,akkor is dance zenek mennek:) szóval teljesen jó ez az irány,remélem megmarad:)
Valóban a zenei irány jó, de továbbra is indokolatlanul sok a szöveges műsor, én azokból még jócskán visszavennék...
Kérdés kinek jó ez a zenei irány. A Rise FM és a Radio Face hallgatóinak biztosan, de ha a hallgatottsági adatokat nézzük, akkor pl. a Rádió1-nek jóval több hallgatója volt. Az a zenei irányvonal pedig nagyon hiányzik az éterből. Lehet mondani, hogy ott a Class FM, de az nagyon messze van tőle. Ha a hallgatottság lenne a cél, akkor szerintem az R1 vonalába kellett volna elindulni.
 #132123  Szerző: Glenn

asr27 írta:
Jozsfm964 írta: de eszméletlen zajos, recsegő volt a vétel, pedig anno ott teljesen tiszta volt. Győr előtt kb 25-30 km-el volt már hallgathatatlan, bár akkor se fade-el ki.
Miért, visszavettek a teljesítményből?
Egyébként én is úgy emlékszem, hogy a Juventus erősebben jött, illetve távolabb elszólt.
Elvileg pont ugyanolyan, mint a Juventus idején volt, mivel a paraméterek nem változtak. A váltáskor egy az egyben a Juventus adástechnikáját vették át.
 #132095  Szerző: Kovi02

Egyébként mi lett ezzel a rádióval???
Kezdetben elkapcsoltam a 89,5-ről,hogy mi ez a baromság.......
Azután elkezdtem hallgatni,és Tompán is mindenhol be akartam hozni....
Engem a reggeli,és a déli műsorok ragadtak meg,mert délután nem hallgattam annyira rádiót..
Hétvégén pedig a Top50 volt a kedvencem,meg persze a reggeli műsor..
Most sikerült az egészet elrontani,és a reggeli műsorban arról beszélni,hogyan vettünk virágot a főnökasszonynak,és hogyan adtuk oda a szembejövő első lánynak.....
A további műsorsávban pedig mix-mix-mix....
A TOP50-ben pedig a jobb zenék ott vannak a lista alján,az elején pedig Music Killers mixek......
Tulajdonképpen egy rossz-hallgathatatlan rádióból sikerült egy rossz,annál is hallgathatatlanabb rádiót csinálni.
Az elmúlt 2 hónapban ezért rá se tekertem.
 #132094  Szerző: egon2

Dani:Több szöveget gondolom a frekvencia pályázatukban vállalták,ezért van több szöveg arány a Music FM-en.
 #132093  Szerző: Dani

#132087  Szerző: asr27

Jozsfm964 írta: de eszméletlen zajos, recsegő volt a vétel, pedig anno ott teljesen tiszta volt. Győr előtt kb 25-30 km-el volt már hallgathatatlan, bár akkor se fade-el ki.
Miért, visszavettek a teljesítményből?
Egyébként én is úgy emlékszem, hogy a Juventus erősebben jött, illetve távolabb elszólt.
 #132084  Szerző: samsung

nagyon bulirádió lett mostanában,teljesen tudja nálam pótolni a rise hiányát....Délután 5kor mix megy,utána nem sokkal később 8 kor megint mix megy,és akkor este meg ugye ott a Music Killers:) és mikor nincsenek mixek,akkor is dance zenek mennek:) szóval teljesen jó ez az irány,remélem megmarad:)
 #132082  Szerző: Jozsfm964

Pár napja volt szerencsém belehallgatni az adásba, ami hétvégén volt. A zenék, a keverés egész rendben van. Trendi zenék mennek, ahogy egy ilyen formátumú rádióban kell.
Azt el kell mondani, hogy Tata környékén kapcsoltam bele az adásba, megállt már rajta a kereső, de eszméletlen zajos, recsegő volt a vétel, pedig anno ott teljesen tiszta volt. Győr előtt kb 25-30 km-el volt már hallgathatatlan, bár akkor se fade-el ki.
 #131971  Szerző: Kovi02

Én úgy tudom,igen.
  • 1
  • 310
  • 311
  • 312
  • 313
  • 314
  • 565