RADIOSITE Fórum

• Baromságok

#132689  Szerző: dkemeny77

:lol: :roll: :D

Juliska, a gyönyörű fiatal lány kapál a TSZ földjén. Arra megy Jancsi és megszólítja:
- Te Julis, olyan gyönyörű vagy, úgy megfognám azokat a telt kebleidet.
- Mégis mit képzelsz, Jancsi!
- Te Julis, adok 5000 Forintot, ha megfoghatom!
- Hát, ha adsz 5000 Forintot, akkor jól van.
Jancsi adja a pénzt, megtörténik a dolog.
Jancsi folytatja:
- Olyan kívánatos vagy, megsimogatnám ott a lábad között, adok megint 5000 Forintot!
- Ha adsz 5000 Forintot, akkor jól van, csak gyere menjünk oda a bokorba.
Jancsi adja a pénzt, megsimogatja, és folytatja tovább:
- Te Julis, mostmár annyira kívánlak, úgyis itt vagyunk a bokorban, adok 30000 Forintot, ha magamévá tehetlek.
- Jól van akkor, ha adod a pénzt.
Megtörténik a dolog. Jancsi megszólal:
- Na jól van, mostmár megyek.
Juliska megigazítja a szoknyáját és folytatja a kapálást.
Nem sokkal később arrajön a TSz-elnök:
- Juliska, láttad erre a Jancsit?
- Igen, láttam.
- Kiküldtem vele a fizetésedet, odaadta?
 #132092  Szerző: zoo

adminisztrator írta:Kép
jó nagy f*sz
 #132051  Szerző: noartist

Tarlós egy korábbi, a Vs.hu-nak adott interjújában így fogalmazott: „Ha nem történik meg ez a felújítás, akkor én bizony le fogom állítani a metrót, és nem érdekel semmilyen politikai skandalum, nem fogok egyetlen emberéletet sem kockáztatni emiatt”.
Ez a fa.....kukac (bocs) szerintem a végén még a fideszen belül is harcot indít.
 #132050  Szerző: markfelt

noartist írta:Részletek:
A mai nap Lázár János részletesen megnézte új hivatalát.
Miután a Heim Pár Kórház elmeosztályáról elküldték,a Fővárosi Állatkertbe vette az irányt,ahol talált egy magának való helyet,itt további milliárdokat mozgósíthat hatékonyan.
Várhatóan októberben költözik be,a szerződést már aláírta Tarlós Istvánnal,akinek a hivatala várhatóan Abonyba költözik.Informátoraink szerint ő is hasonló tematikájú helyet keres,meleg szívvel ajánljuk az Abonyi MagánZoo-t,amit némi papírmunkával pikk-pakk államosíthat.
http://iho.hu/hir/az-elso-pofon-a-fovar ... tol-140612

kezdek nagyon pipa lenni. én örülök amúgy a hódmezővásárhelyi fejlesztéseknek, ahol ugye tram-train lesz, nagyon is! de azért ez...
 #132047  Szerző: noartist

Részletek:
A mai nap Lázár János részletesen megnézte új hivatalát.
Miután a Heim Pár Kórház elmeosztályáról elküldték,a Fővárosi Állatkertbe vette az irányt,ahol talált egy magának való helyet,itt további milliárdokat mozgósíthat hatékonyan.
Várhatóan októberben költözik be,a szerződést már aláírta Tarlós Istvánnal,akinek a hivatala várhatóan Abonyba költözik.Informátoraink szerint ő is hasonló tematikájú helyet keres,meleg szívvel ajánljuk az Abonyi MagánZoo-t,amit némi papírmunkával pikk-pakk államosíthat.
 #132045  Szerző: markfelt

bár nem politika topic, de egykori "fideszes harcosként", olyanként, aki 2010 óta sose volt teljesen kormánykritikus, most azt mondom, hogy takarodjon a retvedékes, megszáradt, büdös gecibe a lázár jános (excuse my french).
 #132043  Szerző: noartist

BRÉKING!
Lázár Jancsi,országunk Hős Ura megnézte leendő hivatalát.
Elmondása szerint nagyon otthonos,a társaság kellemes,de a barna maci néha kanos.
Részletek később!
Fotó:
Fidesz Photography
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 187