RADIOSITE Fórum

• Politika

#132199  Szerző: markfelt

mondjuk azt télleg nem értem, miért jó rendes névvel vagdalkozni, nicknév mögül. és hogy honnan jött rá, azt se. és hogy ki kukac, azt se, pedig má' nyomoztam utána. de komolyan nem.. ügyes.
 #132198  Szerző: LuciFerko

:gülü2:
 #132196  Szerző: Glenn

kukac írta:te sajat nevvel csinalsz magadbol hulyet (k. Istvan)
Én itt saját névvel? Hol láttad itt a nevemet? Aljas vagy, aki odáig merészkedik, hogy mikor bukja az általa provokált vitát, már név után nyomoz és nyilvánosan leírja. Ez nem szórakoztató, hanem felháborító. Így vagy itt nagy király, elbújva egy nick mögé. Se neved, se arcod, se személyiséged. Ez vagy te.
kukac írta:vannak itt egy paran akik szemelyesen ismernek is teged, es latjak hogy milyen szemelyisegu ember is vagy
Igen? Akkor írd ide a nevüket, mert ez megint csak szájtépés. A tények rabja vagy, tehát konkrétumot írjál. :vomit:
 #132191  Szerző: LuciFerko

Amúgy az sokat elmond a közhangulatról, hogy tegnap mikor egy kocsmában meccset néztem, és a szünetben bevágtak egy részletet a "89"-es Orbán interjúból, kis híján megdobálták sörösüveggel a tévét.
 #132190  Szerző: LuciFerko

noartist írta:Már értem,miért tart az ország ott,ahol...
Az ilyen embereknek küldenék egy ingyenes IQ-tesztet.
Lenne rajta mínusz is...
hallgass meg egy random Lecsót a Lánchídon... :)
 #132183  Szerző: markfelt

"Tisztelt Miniszter Elnök Úr Csak azt szeretném mondani mikor lesz az hogy az öregek akiknek nincs foguk alacsony áron megtudják csináltatni a mű fogatukat ,mert sok embernek nincs is foga mert nincs rá pénze Elnök úr kérem tegyen ennek érdekében amit tud Köszönettel és tisztelettel Grandpiere Attila Szeged 6791 Széna utca 4 szám"

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
 #132178  Szerző: noartist

Már értem,miért tart az ország ott,ahol...
Az ilyen embereknek küldenék egy ingyenes IQ-tesztet.
Lenne rajta mínusz is...
 #132175  Szerző: markfelt

fogom a hasam

Kép

Kép
 #132174  Szerző: djlacee

Bele se olvasok, "Téma megjelölése olvasottként"
 #132148  Szerző: kukac

@Pasa: "Pasa
Re: Politika
Ma, 01:33
Megint az értelmetlen száz soros költeményed.
Szerinted ki a fene fogja ezt egyáltalán
végigolvasni? A kisebbségi komplexusodat
éled ki ezzel, vagy mi? Te szegény, annyira
sajnálunk, hogy inkább már hozzá sem
szólunk...
Csóri stüszi." - megnyugtatlak, vannak itt egy paran akik egy ideje kovetik ezt, raadasul szemelyesen ismernek is teged, es latjak hogy milyen szemelyisegu ember is vagy. Nem koltemeny es nem szaz soros, rovid es ertheto - olvasd csak el, ezek ervek, nem fog megartani! Ez az egesz mar inkabb csak rolad szol. "Annyira sajnalsz hogy inkabb mar hozza se szolsz" - lol, annyira hozza se szolsz hogy hajnal fel kettokor meg bekommentelsz ra! :D En csak szimplan trollkodok itt, de te sajat nevvel csinalsz magadbol hulyet (k. Istvan) - ez viszont roppant szorakoztato, igaz egy ido utan mar egy kicsit szanalmas is! :troll:
  • 1
  • 391
  • 392
  • 393
  • 394
  • 395
  • 517