RADIOSITE Fórum

• Politika

#132214  Szerző: markfelt

frekivadasz írta:Rosszul fogalmaztam, valóban félreérthető. A polkorrektség nem annak szól, hogy nem tartom magam egyik 'oldalinak' sem, hanem hogy arról a kocsmai "köz"hangulatról mond el maximum bármit is az, ami akkor és ott tapasztalható volt.
nem fogalmaztál rosszul, csak kiragadtam egy zárójeles mondatot :)
 #132213  Szerző: kukac

@frekivadasz: "...Persze itt is csak az
elégedetlen hangoskodókat hallani, a
csendeseket nem, ebből pedig messzemenő
következtetést levonni nem lehet." - "nema gyereknek..."
 #132212  Szerző: frekivadasz

Rosszul fogalmaztam, valóban félreérthető. A polkorrektség nem annak szól, hogy nem tartom magam egyik 'oldalinak' sem, hanem hogy arról a kocsmai "köz"hangulatról mond el maximum bármit is az, ami akkor és ott tapasztalható volt.
 #132210  Szerző: kukac

Ha jol megnezzuk jelenleg gyurcsanyek kepviselik ebben az orszagban a klasszikus jobboldali erteknek tartott konzervativ piacgazdasagi tanokat, a kormanyzopart pedig az allamositas egyszer mar bebukott modelljet feszegeti. Most akkor ki melyik oldalon all?
 #132209  Szerző: markfelt

kukac írta:
adminisztrator írta:ha nagyon be akarnám magam, azt mondanám, hogy jobboldali-liberális.
- ha nagyon megnézzük a pártok irányultságait, akkor te a definíciód alapján talán egy gyurcsányista lmp-s vagy! :D
gyurcsányista biztosan nem.
 #132204  Szerző: kukac

adminisztrator írta:ha nagyon be akarnám magam, azt mondanám, hogy jobboldali-liberális.
- ha nagyon megnézzük a pártok irányultságait, akkor te a definíciód alapján talán egy gyurcsányista lmp-s vagy! :D
 #132203  Szerző: markfelt

frekivadasz írta:(nem tartozom semmilyen 'oldal'-hoz, ezt csak a polkorrektség kedvéért)
szar dolog amúgy, hogy mindenkit valamiért kényszeredetten be kell kategorizálni.

ha nagyon be akarnám magam, azt mondanám, hogy jobboldali-liberális. kár, hogy magyarországon ilyen párt nincs. bár így legalább mindegyiket tudom lelkiismeret-furdalás nélkül fikázni.
 #132202  Szerző: kukac

adminisztrator írta:mondjuk azt télleg nem értem, miért jó rendes névvel vagdalkozni, nicknév mögül. és hogy honnan jött rá, azt se. és hogy ki kukac, azt se, pedig má' nyomoztam utána. de komolyan nem.. ügyes.
- kb. két lépés a kuglival. ...hogy ennyi esze legyen... ha valaki fullba' nyomja a kretént akkor legalább ne azzal a nickkel tegye amivel az életét éli a neten...
 #132201  Szerző: kukac

Pasa írta:
kukac írta:te sajat nevvel csinalsz magadbol hulyet (k. Istvan)
Én itt saját névvel? Hol láttad itt a nevemet? Aljas vagy, aki odáig merészkedik, hogy mikor bukja az általa provokált vitát, már név után nyomoz és nyilvánosan leírja. Ez nem szórakoztató, hanem felháborító. Így vagy itt nagy király, elbújva egy nick mögé. Se neved, se arcod, se személyiséged. Ez vagy te.
- pont az imént írtad hogy nincs itt semmiféle vita, legyünk már egy kicsit következetesek ;) nem nyomoztam utánad csak rákerestem a nickedre, hátha máshol is olvasok tőled ilyen gyöngyszemeket :D
egyébként pedig te sértegetsz engem és nem fordítva (én csak vissza válaszolgatok neked az alpári stílusodban, furcsa hogy amit másnak mondogatsz azt pont te nem állod).
kukac írta:vannak itt egy paran akik szemelyesen ismernek is teged, es latjak hogy milyen szemelyisegu ember is vagy
Igen? Akkor írd ide a nevüket, mert ez megint csak szájtépés. A tények rabja vagy, tehát konkrétumot írjál. :vomit:
- akkor egy tény: a fórum nyilvános és az jár ide röhögni aki akar, pláne ha ráadásul van is kin...
pláne hogy most már nincs moderálás. egyébként örülj neki hogy ilyen "ultraliberális" a fórum, ha nem így lenne, te se gyalázkodnál már régen itt!
 #132200  Szerző: frekivadasz

LuciFerko írta:Amúgy az sokat elmond a közhangulatról, hogy tegnap mikor egy kocsmában meccset néztem, és a szünetben bevágtak egy részletet a "89"-es Orbán interjúból, kis híján megdobálták sörösüveggel a tévét.
Arról a kocsmai "köz"hangulatról. (nem tartozom semmilyen 'oldal'-hoz, ezt csak a polkorrektség kedvéért). Persze itt is csak az elégedetlen hangoskodókat hallani, a csendeseket nem, ebből pedig messzemenő következtetést levonni nem lehet.
  • 1
  • 390
  • 391
  • 392
  • 393
  • 394
  • 517