kukac írta:tipikusan az az eset vagy aki együtt röhög a tömeggel és nem esik le neki hogy a tömeg nem vele hanem rajta röhög.
Fordulj már meg azon a lovon, te szerencsétlen!
kukac írta:az általad leírtakat árnyalja hogy közben folyamatosan gyalázkodsz, de tőled nem is vártunk mást. Csak rajta, engem nem tudsz megsérteni (ahhoz kevés a te szókincsed és a verbális készséged), de legalább jól szórakozom rajtad, tudva hogy igazából kivel is van dolgunk
Mondom, fordítva ülsz rajta, hiszen te jó pár embert megkóstoltál már itt. A szókincsről nem vitatkoznék veled, mert fegyvertelen emberre nem támadok.
Azt meg, hogy kivel is van dolgunk, veled kapcsolatban név nélkül is mindenki látja...
kukac írta:ha azt gondolod hogy amiért kuglit írtam google helyett akkor az azért van mert rosszul tudom a nevét, akkor (khmmm) ezzel nem tűnsz valami okosnak
Ne mentegetőzzél. A barátod, tehát nyilván becézted, ugye?
kukac írta:nem bújok el, veled ellentétben nem rakom ki a magánéletem (ahogy egy tisztességes trolltól elvárható), de te biztosan élvezed ezt a figyelmet, elvégre te magad raktad fel az adataidat, akkor biztos jó is neked ez a nyilvánosság 
Itt nincs olyan, aki a magánéletét kirakta bárhova is. Van iWiW, van Facebook (ha hallottál ezekről esetleg), azokon az ember a saját nevével van jelen, máshol nem. Az nem magánélet, ellentétben azzal, amit te itt megosztottál magadról. Neved nincs, de hogy milyen hajlamaid vannak, azt mindenki tudja már. Élvezed a nyilvánosságot...