RADIOSITE Fórum

• OZONE FM

#132528  Szerző: dkemeny77

Kovi02 írta:A 106,5-ön olyan szignál szokott menni,ami a 97,0-án....
Igaz,ez a kedvenc adóm,de azért ilyet,hogy félbevágnak 2 szlogent és összerakják.....
Nem hangzik valami túl jól.....
Na majd holnap küldök pár gyöngyszemet a balatoniról

UPDATE: Kovi a másik topicba írottakról : mindent ki lehet forgatni. Szeretem az ozone fmet de tényeket mondok!
 #132525  Szerző: Kovi02

A 106,5-ön olyan szignál szokott menni,ami a 97,0-án....
Igaz,ez a kedvenc adóm,de azért ilyet,hogy félbevágnak 2 szlogent és összerakják.....
Nem hangzik valami túl jól.....
 #132519  Szerző: dkemeny77

Zorro90 írta:
dkemeny77 írta:Kb 1 perccel ezelőtt zene után 30 msp csönd, most beindult ismét, viszont Maximum dance szlogennel.

ebbe a pillanatban a reklám után visszajött
A balatonin? Mert a dunaföldvárin a vészzenék elején már az új, "Mai slágerek maximumon" szlogen hangzik el. Hallottam már, amikor a rendszer olyat játszott be, aminek az elején Epres Attila mondja el, de Széles Izabellás éneklős is van benne.
Itt a maximumos van még bent...
Kettő zene ment le azokba ez volt
 #132517  Szerző: Zorro90

dkemeny77 írta:Kb 1 perccel ezelőtt zene után 30 msp csönd, most beindult ismét, viszont Maximum dance szlogennel.

A balatonin? Mert a dunaföldvárin a vészzenék elején már az új, "Mai slágerek maximumon" szlogen hangzik el. Hallottam már, amikor a rendszer olyat játszott be, aminek az elején Epres Attila mondja el, de Széles Izabellás éneklős is van benne.
 #132515  Szerző: Csongii

Nem tudom, vajon mivel lehetne kibekkelni az ilyen hibákat. Illetve ötletem lenne rá néhány, de mi lehetne jó...!?
Remélem majd idővel foglalkoznak vele. :)
 #132509  Szerző: dkemeny77

Kb 1 perccel ezelőtt zene után 30 msp csönd, most beindult ismét, viszont Maximum dance szlogennel.

#132500  Szerző: molnarb

Ez nem egészen így működik...
 #132481  Szerző: Kovi02

Menjenek Szegedre vagy Baján az antennairány legyen Tompa fele,mert hogy itt nem fogható ebbe én beleőrülök.......
 #132475  Szerző: Csongii

Én bízom benne, hogy lemegy most az 5 freki pályáztatása, aztán utána talán neki kezdenek régebbi frekiket újra előkaparni. :)
 #132467  Szerző: Kovi02

Ozone-t a 95,8 ra!!!!!
(Meg egyéb más frekvenciákra is)
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 108