RADIOSITE Fórum

• N-Joy Média (Gold FM, Plusz, Sztár FM)

#13473  Szerző: LuciFerko

molnarb írta:
LuciFerko írta:
molnarb írta:Asszem Szabadkán is van egy ilyen faramuci helyzet. Vagy volt.
na erről mesélj :)
Pár éve még amikor nem kezdték el gatyába rázni a rádiós frekiket, akkor az nem rádiózott Szerbiában, aki nem akart és akkor volt olyan érdekes szitu, hogy Szabadka egyik felébe az egyik másik felében a másik rádió adott ugyanazon a frekin. Pontos részleteket nem tudok. Kinti rádiós ismerősök mesélték. Gondolom azóta ennek vége, mert mostmár ott is figyelnek a kalózokra és engedélyköteles a dolog.
hááát a szerb mentalitást ismerve most is szarnak rá :D persze a magyarokat biztos basztatják érte...
 #13406  Szerző: molnarb

LuciFerko írta:
Pár éve még amikor nem kezdték el gatyába rázni a rádiós frekiket, akkor az nem rádiózott Szerbiában, aki nem akart és akkor volt olyan érdekes szitu, hogy Szabadka egyik felébe az egyik másik felében a másik rádió adott ugyanazon a frekin. Pontos részleteket nem tudok. Kinti rádiós ismerősök mesélték. Gondolom azóta ennek vége, mert mostmár ott is figyelnek a kalózokra és engedélyköteles a dolog.
 #13389  Szerző: LuciFerko

#13383  Szerző: molnarb

nyikolaj írta:De miért kellett a 100.2-re tervezni,amikor lehetett tudni,hogy a szentesi 100.4 zavarni fogja? :S (Vagy ha hamarabb volt meg a 100.2,akkor a Slágert miért pont mellé tervezték)?Ekkora idiotának lenni! :punch:
Hát korábban még inkább lehetett zavar, mert ne feledjük, hogy a 100.2 150 W-al adott a Rádió Plusz megjelenéséig. Aztán felment 500-ra és most 1 kilóval megy. Alföldön, síkterepen... és látod mégis....

Amúgy hamarabb volt a 100.2... sőt a 100.4 a 90-es években szegedi freki volt. Itt ment a Rádió 88 sokáig az ideiglenes adásokkal olyan 1993-ig talán, aztán elkerült a 100.2-re három rádió osztottban. Média 6/Tisza Rádió/Rádió 88. A 100.4 meg eltűnt. '97 végén vége lett ennek az osztottfrekis rémálomnak és a 95.4-et találták még meg a 100.2 meg adott volt. Kiírták a pályázatot a 3 rádiónak 2 frekire. A Tisza bukott... a 88 kapta a 95.4-et, a Média 6 meg a 100.2-t. 98-ban meg elindult a Sláger a 100.4-en immár Szentesen. Hát röviden ennyi :)

Jah Olaszban nem voltam, de tudom, hogy elég vicces a szitu. Egy frekin több rádió ad bizonyos városokban. Asszem Szabadkán is van egy ilyen faramuci helyzet. Vagy volt.
 #13378  Szerző: LuciFerko

jártál már Olaszban?
 #13373  Szerző: nyikolaj

De miért kellett a 100.2-re tervezni,amikor lehetett tudni,hogy a szentesi 100.4 zavarni fogja? :S (Vagy ha hamarabb volt meg a 100.2,akkor a Slágert miért pont mellé tervezték)?Ekkora idiotának lenni! :punch:
 #13331  Szerző: LuciFerko

107.7 az Adai Rádió miatt necces
 #13251  Szerző: MrG

molnarb írta:Ez sajnos nagyon hosszú procedúra. Van egy freki, a 87.9 de az a baj, hogy a szerbek miatt nem olyan egyszerű itt beröffenteni új frekit. Nem véletlen írták ki milliószor a frekvenciát és visszavonták. Itt az életben nem lesz új rádió.
102.4-et és 107.7-et nem pályáztatják? Zavarja valami?
(Sztem az egész attól függ mennyit nyomtok az NHH/ORTT kezébe...)
 #13250  Szerző: Attis

A 87,9-ről 1-2 éve azt hallottam, h a Klubé lehet. Ezek szerint kacsa volt.
Nyílván macerás egy új freki. Azt tudom, h pár éve, amikor Szegeden jártam (akkor még Juve volt), a város északi részén egy szarabb rádió eléggé meghülyült, mert mindkét adó elég erősen szól, és csapkodják egymást.
 #13249  Szerző: molnarb

Attis írta:
molnarb írta:
Sokol404 írta:Nem akarok ünneprontó lenni, de...véleményem szerint a 100.2 adása "túlkompresszált" már évek óta. Azért ennek részben örülök, mert hangosabb, és látszólag elnyomja a Slágert, de amikor éjszaka 'vájtfüllel' hallgatom, akkor már nem olyan szórakoztató.

(Mivel elolvastam az összes hozzászólást, és nem láttam, hogy ezt a Szeged közeliek mellékesen megjegyezték volna, ezért elnézést kérek Tőletek és Balázstól ilyenjellegű egyéni igényeim miatt, lehet, hogy csak engem zavar, és túl magas mércét állítottam fel. :blush: )
1 hete kb. cseréltünk presetet a procin... füleld egy picit, hátha jobb :) Sajna a 100.4 szentesi Sláger elég kemény kihívás... rendszeresen elnyom minket városon belül is foltokban.
És frekvenciaváltáson még nem gondolkodtatok? Mint pl. a 100,3 Rádió1 -> 103,9 Rádió1 vagy 98,6 Kanizsa Rádió -> 95,6 Kanizsa Rádió. Már amennyiben még van nálatok szabad freki...
Ez sajnos nagyon hosszú procedúra. Van egy freki, a 87.9 de az a baj, hogy a szerbek miatt nem olyan egyszerű itt beröffenteni új frekit. Nem véletlen írták ki milliószor a frekvenciát és visszavonták. Itt az életben nem lesz új rádió.
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 52