RADIOSITE Fórum

• OZONE FM

#132612  Szerző: markfelt

Csongii írta:
adminisztrator írta:ne haragudjatok, de napok óta akkora baromságokat beszéltek már mind, hogy fájni kezdett a fejem. nézzetek már utána kicsit a dolgoknak, vagy legalább pörgessetek vissza, basszameg.
Sorry boss. :cry: :cry:
te pont nem, meg amúgy sohase. :)
 #132600  Szerző: dkemeny77

adminisztrator írta:ne haragudjatok, de napok óta akkora baromságokat beszéltek már mind, hogy fájni kezdett a fejem. nézzetek már utána kicsit a dolgoknak, vagy legalább pörgessetek vissza, basszameg.
Boccs főnök...
Én csak azt írtam amit itt hallok. Ebbe nem teljesen világos mi a hülyeség :D
 #132599  Szerző: nemethi1980

egon2 írta:Lehet már kérdezték,az Ozone FMnek van valami köze az Ozone Network TV csatornához?Vagy csak név rokon?
Ozone FM Pesten nem szeretne terjeszkedni?Most 5 frekvencia meg van hirdetve!(OFF.A 95,3,95,8,96,4 és a 98,6 Mhzes budapesti frekvenciákkal mi lesz?)
Az Oxygen TV és az Ozone Network TV nagyon nem ugyanaz.
 #132598  Szerző: Csongii

Sorry boss. :cry: :cry:
 #132594  Szerző: markfelt

ne haragudjatok, de napok óta akkora baromságokat beszéltek már mind, hogy fájni kezdett a fejem. nézzetek már utána kicsit a dolgoknak, vagy legalább pörgessetek vissza, basszameg.
 #132592  Szerző: Kovi02

Ozone-os bakikra: A hülyeségérzékelőm túllendült,a maximumon! Ozone FM!!!!
 #132586  Szerző: Kovi02

De,köze van,mind2 Oxygen Médiához tartozik,a weblapja: o2hir.hu onnan elérhető az Oxygen Press,az Ozone TV,és az Ozone FM is.....
Az még mindig vicces,hogy ki van rakva 103.1,és 100.7 stream is,amikor a mosonmagyaróvári nem is működik(streamben)
Vagy föl kéne rakni: 96,3 105,7 és Aliscás streamet is 10-14 óra között
És a pesti terjeszkedésről még annyit,hogy úgy érzem,ez egy Győr-centrikus adó,mert 14-10 óra között a zenék mellett,inkább győri reklámok,meg az,hogy mi van Győrben....
Vagy egy R1 jellegű,országos hálózatot kéne létrehozni,vagy terjeszkedés esetén a helyi dolgokkal foglalkozni....
10 és 14 óra között ez rendben is van,de én úgy érzem ez kevés......
De nekem még így is 10/10 ez a rádió!!!!
 #132585  Szerző: dkemeny77

egon2 írta:Lehet már kérdezték,az Ozone FMnek van valami köze az Ozone Network TV csatornához?Vagy csak név rokon?
Ozone FM Pesten nem szeretne terjeszkedni?Most 5 frekvencia meg van hirdetve!(OFF.A 95,3,95,8,96,4 és a 98,6 Mhzes budapesti frekvenciákkal mi lesz?)
egon olvass vissza írtam a Budapesti terjeszkedésröl! :-)
 #132583  Szerző: Csongii

egon2 írta:Ozone FM Pesten nem szeretne terjeszkedni?Most 5 frekvencia meg van hirdetve!(OFF.A 95,3,95,8,96,4 és a 98,6 Mhzes budapesti frekvenciákkal mi lesz?)
Úgy emlékszem, hogy nincs közte kereskedelmi, már pedig az Ozone-nak csak az a jó.
 #132582  Szerző: egon2

Lehet már kérdezték,az Ozone FMnek van valami köze az Ozone Network TV csatornához?Vagy csak név rokon?
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 108