RADIOSITE Fórum

• MaxiRool Rádió

#132667  Szerző: dkemeny77

Srácok nem vagyok tulaj így sajnos nem igen tudok ezügyben bővebb felvilágosítást adni, illetve az általam tudottakkal elég nehéz győzködni elismerem :-) .

Igen tudom hogy a facebook likeok semmit nem bizonyítanak, de ezt említettem is.
 #132657  Szerző: kukac

noartist írta:Tudom, de ez csak egy példa volt arra, hogy az ilyesféle lájkhuszárkodással sem lehet elérni semmit.
azzal bizony nem. de ezt ugye nem nekem szántad? :)
 #132655  Szerző: noartist

Tudom, de ez csak egy példa volt arra, hogy az ilyesféle lájkhuszárkodással sem lehet elérni semmit.
 #132653  Szerző: kukac

LuciFerko írta:
noartist írta:A Radio Face-nek jelenleg 367.000 kedvelője van Facebookon.
Ezzel szemben az átlag hallgatottsága 500 fő alatt van. (pontos adatot nem tudok felmutatni, mert ponthogy nem jön be az rtvstat.hu...)
Jó, de ők ügyeskedtek minden hülyeséggel (Mi az indián neved, stb...)
sikerült jól megragadnod a lényeget...
 #132651  Szerző: LuciFerko

noartist írta:A Radio Face-nek jelenleg 367.000 kedvelője van Facebookon.
Ezzel szemben az átlag hallgatottsága 500 fő alatt van. (pontos adatot nem tudok felmutatni, mert ponthogy nem jön be az rtvstat.hu...)
Jó, de ők ügyeskedtek minden hülyeséggel (Mi az indián neved, stb...)
 #132648  Szerző: noartist

A Radio Face-nek jelenleg 367.000 kedvelője van Facebookon.
 #132646  Szerző: kukac

@dkemeny77: "Nem az. Nem használunk ilyen hallgatóság
növelő módszereket.
Nyilván ilyenkor kérsz indokot is.
A hallgatóság teljes része nem, de jelentős
része aktívan chatel és smst is küld.
Ez bizonyíthatja a hallgatóság egyik részét." - ez az egegyadta vilagon semmit nem bizonyit. Egy online radio hallgatottsagat a streamszerveren logo hallgatok szama mutatja. Az emlitett radio streamkimenete altal szolgaltatott adatok alapjan (http://rs.rtvstat.hu/stat.cgi?4225) az latszik, hogy van atlag 5xfo hallgato egesz nap folyamatosan (ilyen kiegyensulyozott hallgatottsaga egy radionak sincs), es ez az 5xfo idonkent vagy felszalad 7x-re, vagy leszalad 0-kozeli allapotra, nyilvan azert mert az 5x-szalon elinditott wget-et idonkent ledobja valamelyik oldal. Ez nem valos hallgatottsag, hanem egyertelmuen kamu.
"A másik pedig a weboldal látogatottságok,
valamint (tudom nem teljesen komolyan
vehető) a facebook likeok száma." - a facebook like-nak semmi koze nincs a hallgatottsaghoz, tudok olyan radiot mondani, aminek 16e folott van a likeok szama, de 10fo alatti a napi hallgatoi-szama, nyilvan nem hallgatja senki azok kozul akik like-oltak.
"Utóbbi esetében fontos megjegyezni, hogy
NEM lett semmi féle like növelő szolgáltatásra
befizetve.
Kérdezz felelek" - nos, elek, ezt valoban nagyon fontos volt megjegyezni, csak a tortenethez eppenseggel semmi koze nincsen, ez attol meg egy kamu radio marad.
 #132636  Szerző: dkemeny77

noartist írta:Jelenleg én vagyok az egyetlen ember a weboldalon.... ez még úgy is kevés, hogy nyilván nem mindenki a honlapon hallgatja a rádiót.
Vannak külső hallgatás linkek illetve közvetlen játszási link, winamp lejátszó stb...
 #132606  Szerző: noartist

Jelenleg én vagyok az egyetlen ember a weboldalon.... ez még úgy is kevés, hogy nyilván nem mindenki a honlapon hallgatja a rádiót.
 #132601  Szerző: dkemeny77

kukac írta:Hanem?
Nem az. Nem használunk ilyen hallgatóság növelő módszereket.
Nyilván ilyenkor kérsz indokot is.
A hallgatóság teljes része nem, de jelentős része aktívan chatel és smst is küld.
Ez bizonyíthatja a hallgatóság egyik részét.
A másik pedig a weboldal látogatottságok, valamint (tudom nem teljesen komolyan vehető) a facebook likeok száma.
Utóbbi esetében fontos megjegyezni, hogy NEM lett semmi féle like növelő szolgáltatásra befizetve.

Kérdezz felelek :-)