Remélem a szentendre 91.1ről van szó.
Az szépen bejött itt Budán is.
Amugy mennyivel adott anno a Rádió 6 rajta?
Az szépen bejött itt Budán is.
Amugy mennyivel adott anno a Rádió 6 rajta?
Dawe1797 írta:Én is...dkemeny77 írta: Ami nagyon érdekes...Remélem ez még a nyáron megtörténik
Tegnap bárányék nagyon sokat értekeztek az Ozone FM-ről, és szóba került a volt R1 Budapesti frekvencia.
Erre bárány:
'' A pletykák szerint amúgy az Ozone FM hamarosan elindul egy fővároshoz közeli frekvencián ultra rövid hullámok, így reméljük hogy beszivároghatunk Budapestre''
Tud erről valaki valamit?
dkemeny77 írta: Ami nagyon érdekes...Remélem ez még a nyáron megtörténik
Tegnap bárányék nagyon sokat értekeztek az Ozone FM-ről, és szóba került a volt R1 Budapesti frekvencia.
Erre bárány:
'' A pletykák szerint amúgy az Ozone FM hamarosan elindul egy fővároshoz közeli frekvencián ultra rövid hullámok, így reméljük hogy beszivároghatunk Budapestre''
Tud erről valaki valamit?
nemethi1980 írta:Ez kedves...nem Ádám vagyok!dkemeny77 írta:Felvettem megkeresemJókat röhögök "Ádám", amikor el-el szólod magad![]()
Felvetted? Komoly? Hihetetlen!
Nyár van, csajozz, menj strandra! Élvezd az életet:))
dkemeny77 írta:Felvettem megkeresemJókat röhögök "Ádám", amikor el-el szólod magad
Csongii írta:mind, kivéve szinte mindenki, tehát csak 1-2-en!adminisztrator írta: te pont nem, meg amúgy sohase. :)Akkor jó, csak írtad, hogy mind... ^^ :roll:
adminisztrator írta: te pont nem, meg amúgy sohase.Akkor jó, csak írtad, hogy mind...