adminisztrator írta:ez az ozone topik, kéretik nem szétoffolni.a téma egyébként eredetileg az volt, csak aztán egy idő után valahol nagyon elkanyarodott.

adminisztrator írta:ez az ozone topik, kéretik nem szétoffolni.a téma egyébként eredetileg az volt, csak aztán egy idő után valahol nagyon elkanyarodott.
Dawe1797 írta:Igen a mappát azt megtaláltam. Nagyon sokszor eljátszottam ezt a file átnevezèst de itt még nem probáltam. Működik, nagyon szépen koszonom a segitseget Dawedkemeny77 írta: mp3ba? Nekm csak egy isneretlen file formátomba sikerült vele amit csak internet hozzáférés mellett lehetett visszahallgatni.Saját fájlok > TuneIn Radio > az ott található nem támogatott fájlra rányomsz hosszan > átnevezed úgy, hogy a kívánt név után hozzáírod a .mp3-at.
Így már le tudod játszani a felvételedet a teló lejátszójával.
dkemeny77 írta: mp3ba? Nekm csak egy isneretlen file formátomba sikerült vele amit csak internet hozzáférés mellett lehetett visszahallgatni.Saját fájlok > TuneIn Radio > az ott található nem támogatott fájlra rányomsz hosszan > átnevezed úgy, hogy a kívánt név után hozzáírod a .mp3-at.
kukac írta:dkemeny77 írta:Dawe1797 írta:Köszönöm mindenkinek, a Xiia Live bevált! Nagyon jó kis program!Így utólag: ajánlom az MR Recordert, lejátszani is tudsz vele illetve felvenni a streamet is mp3-ba
a TuneIn-nel is.
dkemeny77 írta:a TuneIn-nel is.Dawe1797 írta:Köszönöm mindenkinek, a Xiia Live bevált! Nagyon jó kis program!Így utólag: ajánlom az MR Recordert, lejátszani is tudsz vele illetve felvenni a streamet is mp3-ba
Dawe1797 írta:Köszönöm mindenkinek, a Xiia Live bevált! Nagyon jó kis program!Így utólag: ajánlom az MR Recordert, lejátszani is tudsz vele illetve felvenni a streamet is mp3-ba
LuciFerko írta:Vagy TuneIn.noartist írta:Ha Android, használj Xiia Live-ot. Minden linket megnyit, és mentheted is az állomást.vagy DeaDBeef
URL-t meg ki tudsz lesni az rtvstat.hu-ról minden adóhoz.