de hát ha egyszer ez a rádió rotációja, ez az arculata, miért játsszon ettől eltérő dalokat? azért mert nyugaton más a menő? de hiszen ő idehaza rádiózik, nem nyugaton!

vagy most mit akartál ezzel mondani? mit kéne csináljon, kinek kellene megfelelni inkább, minthogy a célcsoportjának az igényét elégíti ki?! [/quote]
Csak felmerult bennem, hogy az atlagos magyar radiohallgato zenei izlese ennyivel elvontabb lenne, mint az atlagos szlovak, lengyel, roman, szloven, horvat, eszt, lett, bolgar radiohallgatoe? Nem vagyok rola meggyozodve.[/quote]
- én pedig ezt nem tudom megítélni (szerintem egyébként te se, csak mondasz valamit...). Ha a classfm csinál tesztet, akkor nyilván tudja hogy mi kell a célközönségének. Ha nem csinál akkor pedig magára vessen (de véleményem szerint akkor sem hibázik nagyot, a zenei szerkesztésében legalábbis nem hallok szarvashibákat). a csiszárshow nyilván egy külön állatfaj, az embert nyilván komolyabb rádióba nem engednék ámokfutni, valószínűleg jól lobbizik (kb. együtt iszik a tulajjal a balcsin). mindig is fenntartással kezeltem azon vélemények szakmaiságát, amik a hazai rádiózásból a nyugati mintákat hiányolták, más országok ízlésvilágát vették alapul amikor egy hazai igényre alakított rádióprogramról alkottak véleményt.