RADIOSITE Fórum

• Class FM

#132808  Szerző: markfelt

kukac írta:
adminisztrator írta:én hd-vel értek egyet.
ízlésről nem vitatkozunk.
ez csak kis részben ízlés, a listát nézve formátumidegen zenéket, a magyar piacon hagyományok nélküli, szedett-vedett masszát látok a szóban forgó playlistben, a clock meg simán fos. bár a class fm formátuma se teljesen egyértelmű számomra...

de örülök, hogy ők a leghallgatottabbak, a siker elismerésre méltó.
 #132802  Szerző: kukac

adminisztrator írta:én hd-vel értek egyet.
ízlésről nem vitatkozunk.
 #132801  Szerző: kukac

Attis írta:Miért elvontabb? Nekem csak az Intim Torna Illegal lóg ki egy picit a sorból. A többivel nem tudom, mi a gond.
szerintem se, de ez szubjektív műfaj, ha tetszik hallgatja, ha nem tetszik nem hallgatja - ennyi. szakmailag nem érzek nagy hibát a classban.
 #132800  Szerző: kukac

de hát ha egyszer ez a rádió rotációja, ez az arculata, miért játsszon ettől eltérő dalokat? azért mert nyugaton más a menő? de hiszen ő idehaza rádiózik, nem nyugaton! :D vagy most mit akartál ezzel mondani? mit kéne csináljon, kinek kellene megfelelni inkább, minthogy a célcsoportjának az igényét elégíti ki?! [/quote]

Csak felmerult bennem, hogy az atlagos magyar radiohallgato zenei izlese ennyivel elvontabb lenne, mint az atlagos szlovak, lengyel, roman, szloven, horvat, eszt, lett, bolgar radiohallgatoe? Nem vagyok rola meggyozodve.[/quote]

- én pedig ezt nem tudom megítélni (szerintem egyébként te se, csak mondasz valamit...). Ha a classfm csinál tesztet, akkor nyilván tudja hogy mi kell a célközönségének. Ha nem csinál akkor pedig magára vessen (de véleményem szerint akkor sem hibázik nagyot, a zenei szerkesztésében legalábbis nem hallok szarvashibákat). a csiszárshow nyilván egy külön állatfaj, az embert nyilván komolyabb rádióba nem engednék ámokfutni, valószínűleg jól lobbizik (kb. együtt iszik a tulajjal a balcsin). mindig is fenntartással kezeltem azon vélemények szakmaiságát, amik a hazai rádiózásból a nyugati mintákat hiányolták, más országok ízlésvilágát vették alapul amikor egy hazai igényre alakított rádióprogramról alkottak véleményt.
 #132795  Szerző: markfelt

én hd-vel értek egyet.
 #132794  Szerző: Attis

Miért elvontabb? Nekem csak az Intim Torna Illegal lóg ki egy picit a sorból. A többivel nem tudom, mi a gond.
 #132792  Szerző: hd

kukac írta:
hd írta:
kukac írta:azt már a múltkor megtárgyaltuk hogy ez a műsor nem a te ízlésed szerint készül - oké. annyit ezért árulj már el hogy akkor mi a manóért hallgatod, ráadásul listázod is a dalokat? :unott:
Az a baj, hogy ez nem Csiszár műsora volt, hanem a vasárnapi Class Este, amiben a normál rotáció szerint mennek a dalok.
de hát ha egyszer ez a rádió rotációja, ez az arculata, miért játsszon ettől eltérő dalokat? azért mert nyugaton más a menő? de hiszen ő idehaza rádiózik, nem nyugaton! :D vagy most mit akartál ezzel mondani? mit kéne csináljon, kinek kellene megfelelni inkább, minthogy a célcsoportjának az igényét elégíti ki?!

Csak felmerult bennem, hogy az atlagos magyar radiohallgato zenei izlese ennyivel elvontabb lenne, mint az atlagos szlovak, lengyel, roman, szloven, horvat, eszt, lett, bolgar radiohallgatoe? Nem vagyok rola meggyozodve.
 #132777  Szerző: kukac

hd írta:
kukac írta:azt már a múltkor megtárgyaltuk hogy ez a műsor nem a te ízlésed szerint készül - oké. annyit ezért árulj már el hogy akkor mi a manóért hallgatod, ráadásul listázod is a dalokat? :unott:
Az a baj, hogy ez nem Csiszár műsora volt, hanem a vasárnapi Class Este, amiben a normál rotáció szerint mennek a dalok.
de hát ha egyszer ez a rádió rotációja, ez az arculata, miért játsszon ettől eltérő dalokat? azért mert nyugaton más a menő? de hiszen ő idehaza rádiózik, nem nyugaton! :D vagy most mit akartál ezzel mondani? mit kéne csináljon, kinek kellene megfelelni inkább, minthogy a célcsoportjának az igényét elégíti ki?!
 #132775  Szerző: hd

#132773  Szerző: kukac

hd írta:Tegnap este 21-22 között elég megdöbbentő volt a Class FM-et hallgatni. Azért ez így elég távol van az európai kereskedelmi rádiós fősodortól. Persze ha ezek a zenék tesztelnek jól, akkor nem szóltam.

Kép
azt már a múltkor megtárgyaltuk hogy ez a műsor nem a te ízlésed szerint készül - oké. annyit ezért árulj már el hogy akkor mi a manóért hallgatod, ráadásul listázod is a dalokat? :unott:
  • 1
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 510