ha te szerkeszted, akkor sajnálom, hogy ez a véleményem, ha nem, és nagyon kedveled az embert, aki igen, akkor megértem, de bocs: az elfogadhatatlan mentség egy piacevezető, országos kereskedelmi rádiónál, hogy az, akinek ez a dolga, elfárad, vagy más programja akad, ha pocsékul rakja össze a zenéket. igaz, én azt mondtam, az alapkoncepció is hibás. nekem nagyon cseszi a fülemet az egész class.
foglalkoztam már ezzel és sosem érte szó a ház elejét, nem is érhette, mert a legnagyobb energiát ebbe fektettem, többször átnéztem, jó lesz-e, minden írott és íratlan szakmai szabályt figyelembe vettem és addig nyalogattam, amíg nem lett tökéletes a gép által kreált alapanyag (na ez persze szubjektív, de mindig volt egy nagyon erős elvárás magammal szemben. persze nyilván a kollégák leszarták, de a lelkiismeretem nem. még akkor sem, ha hajnali négykor, dögfáradtan dolgoztam vele). ugyanis azt vallom, legnagyobb részben ez számít egy zenei rádióban.
ebben joggal kritizálható mind a class fm, mind a music fm, mind a petőfi. a juventus és az ozone fm már valami, tökéletes és etalon pedig eddig magyarországon egyedül a 103.9 rádió 1 és a sláger rádió volt, valamint a maga nemében a risefm is, amíg szólt budapesten. és ebben én nem látok szubjektivitást.
a Bazsa-Fly és Bolla-Kalácska csapat értett és ért hozzá úgy, ahogy kell. most tkp. nincs verseny, ez mindennek az oka, de ezt tudjuk ugye, szeressük ami van, bla, bla, bla és bla.
még az a mázli, hogy helyi szinten vannak elég kellemes csalódások.