RADIOSITE Fórum

• Class FM

#132960  Szerző: markfelt

kukac írta:@noartist: mar en is... Plane hogy nem ertem a kenyeskedest, kb. egy ilyen tabla "no racism" felirattal igen jol mutatott volna a megfelelo idoben, a megfelelo helyen...
ez nem kényeskedés, hanem utolsó utáni figyelmeztetés, mivel egy kiemelt témában folytatódott az a marakodás, ami a politika topic keretein belül kellett volna, hogy maradjon.

az pedig végképp nem róható fel a radiosite-mediasite esetében és kikérem magamnak, hogy "nem teszünk" a rasszizmus és egyéb kirekesztések ellen semmit, többek között hétszázadmagunkkal együtt tagjai vagyunk a 'nyitottak vagyunk' akciónak, mi több, támogatóként kint voltunk a budapest pride-on (részletek a fb. oldalon), és a kezdeményezés jegyében bánunk a kollégákkal, partnerekkel, illetve mindenkivel. (és a te munkahelyed csatlakozott? na ugye.)

a politika és a dühöngő topicok nem moderáltak (kivéve nagyon indokolt esetben - eddig még soha). ennek ellenére én töretlenül bízom benne, hogy előbb-utóbb megunjátok.
 #132954  Szerző: kukac

@noartist: mar en is... Plane hogy nem ertem a kenyeskedest, kb. egy ilyen tabla "no racism" felirattal igen jol mutatott volna a megfelelo idoben, a megfelelo helyen...
 #132951  Szerző: Glenn

kukac írta:@pasa: "Te állítólag szakmabeli vagy, így nagyobb
szégyen, hogy neked még kevesebb van." - lol, ezt nem egy olyan ember fogja eldonteni aki naphosszat egy taxiban mereszti a valagat, igy meg ha nem is lennek szakmabeli, akkor is tobb kozom lenne a temahoz mint neked.
http://www.mediasite.hu/forum/viewtopic ... 49#p132949
 #132946  Szerző: noartist

Csak röhögni járok már ide. :)
 #132937  Szerző: markfelt

Kép

egyhetes tiltás a következő. a kötetlen/dühöngőben tessék. legfeljebb.
 #132933  Szerző: kukac

@pasa: "Te állítólag szakmabeli vagy, így nagyobb
szégyen, hogy neked még kevesebb van." - lol, ezt nem egy olyan ember fogja eldonteni aki naphosszat egy taxiban mereszti a valagat, igy meg ha nem is lennek szakmabeli, akkor is tobb kozom lenne a temahoz mint neked.
 #132932  Szerző: Glenn

kukac írta:egy paraszt vagy
Újrakezdenéd, mi? Unatkozol. :vomit:
Idevonatkozó válaszom a Politika topikban olvasható.
kukac írta:nem az a baj hogy hozzaszolsz, hanem hogy lathatoan fingod nincs a temarol
Te állítólag szakmabeli vagy, így nagyobb szégyen, hogy neked még kevesebb van. :gülü:
 #132927  Szerző: kukac

@pasa: "Nembaly kotekedjel csakk, nem letvollna
eccerub vallaszolni, en hibaztamm hogy,
hozadszoltam.
Sorry, stüszi..." - nem az a baj hogy hozzaszolsz, hanem hogy lathatoan fingod nincs a temarol es raadasul egy paraszt vagy, de nem is varunk toled mast... ;)
 #132926  Szerző: Glenn

kukac írta:Lentebb le vagyon irva hogy valaki peldanak hozta fel hogy arculattol eltero zenek mennek a classfmen (emiatt van koze a temanak a classfmhez kedves padawanom). Ha nem lennel arra is lusta hogy mielott a temahoz be-ertetlenkedsz, kicsit utanaolvass, akkor talan magadd is rajohettel volna - persze igy utolag mar ebben egyaltalan nem vagyok biztos. Persze te ebben mar nagymeno vagy, egy igazi vadasz! :troll:
Nembaly kotekedjel csakk, nem letvollna eccerub vallaszolni, en hibaztamm hogy, hozadszoltam.
Sorry, stüszi...
:punch:
  • 1
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 510