RADIOSITE Fórum

• Ha-jó Rádió - Vaja - 98.4 MHz

#132980  Szerző: tom1208

adminisztrator írta:most akkor szól, vagy nem? az írjon, aki vételkörzeten belül tartózkodik.
nem szól, ennyi volt. :(
hétfő reggel még csend volt, majd a délelőtti órákban már lekapcsolták az adót.
Elsüllyedt a hajó..
 #132919  Szerző: Kovi02

Azt hittem,hogy megszűnt......
Akár ez is lehet Retro freki nem???
Inkább az,mint Mária....
 #132918  Szerző: Szd96

Mi ennyi? tegnap hallgattam miskolc felé a vonaton. :o
 #132635  Szerző: dkemeny77

noartist írta:
djlacee írta:
Richmonde írta:Ez jó :lol: Én Kiss FM-et szeretnék és egy NRJ-t Pestre, de az sem baj, ha országos lenne valamelyik :) Tényleg unalmas, hogy egyesek azt képzelik, hogy ez így működik...
Sőt, a Kronehit és az Europa2 sugározzon magyar nyelven országszerte, ja és egy Virgin Radio is elférne
Én meg BBC Radio1-t kérnék a Petőfi helyére.
Mindenkinekakiszereti.
:D
Antena Hit nem játszik? :D
 #132621  Szerző: noartist

djlacee írta:
Richmonde írta:Ez jó :lol: Én Kiss FM-et szeretnék és egy NRJ-t Pestre, de az sem baj, ha országos lenne valamelyik :) Tényleg unalmas, hogy egyesek azt képzelik, hogy ez így működik...
Sőt, a Kronehit és az Europa2 sugározzon magyar nyelven országszerte, ja és egy Virgin Radio is elférne
Én meg BBC Radio1-t kérnék a Petőfi helyére.
Mindenkinekakiszereti.
 #132620  Szerző: djlacee

#132619  Szerző: Richmonde

Ez jó :lol: Én Kiss FM-et szeretnék és egy NRJ-t Pestre, de az sem baj, ha országos lenne valamelyik :) Tényleg unalmas, hogy egyesek azt képzelik, hogy ez így működik...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10