RADIOSITE Fórum

• Rádió 88 - Szeged - 95.4 MHz

#133170  Szerző: kukac

djlacee írta:
kukac írta:
frekivadasz írta:Ezzel picit vitatkoznék, megfelelően beállítva(!) nem szokott nagyot tévedni, de természetesen ez egy free cucc, nyilván az eredményt is így kell kezelni.
megfelelően beállítva egy amőbajátékkal is lehet megfelelőnek tűnő ábrákat generálni, amire aztán vagy ráírjuk hogy besugárzási térkép, vagy nem.
Szerintem sincs ezzel a térképkészítővel semmi gond, a bevitt adatokkal van a gond.

Na megy az OFFTOPIC -kal, úgyhogy ennyi volt
íííígy van, amennyiben minden paramétert ismerünk ami egy ilyenhez szükséges, akkor bármivel elkészíthető az említett térkép, akár egy amőbajátékkal is.
 #133156  Szerző: djlacee

kukac írta:
frekivadasz írta:Ezzel picit vitatkoznék, megfelelően beállítva(!) nem szokott nagyot tévedni, de természetesen ez egy free cucc, nyilván az eredményt is így kell kezelni.
megfelelően beállítva egy amőbajátékkal is lehet megfelelőnek tűnő ábrákat generálni, amire aztán vagy ráírjuk hogy besugárzási térkép, vagy nem.
Szerintem sincs ezzel a térképkészítővel semmi gond, a bevitt adatokkal van a gond.

Na megy az OFFTOPIC -kal, úgyhogy ennyi volt
 #133149  Szerző: kukac

#133139  Szerző: Glenn

Nem rossz ez a program. Megfelelően beállított paraméterekkel elég jó közelítéssel rajzol. Élőben leteszteltem olyan adóval, aminek minden adatát pontosan tudtam. ;)
 #133125  Szerző: frekivadasz

Ezzel picit vitatkoznék, megfelelően beállítva(!) nem szokott nagyot tévedni, de természetesen ez egy free cucc, nyilván az eredményt is így kell kezelni.
 #133122  Szerző: kukac

molnarb írta:Szentesen pl. maximum jó autórádióval fogod meg, de Csongrádon végképp felejtős... és dél felé Adánál híre hamva sincs... Zenta után elmegy, már ha addig bírja.
Szerintem sokan ismerjük itt ezt a weblapot (http://lrcov.crc.ca/main/) amivel ezt csináltad, de szerintem ez addig jó, amíg a gépeden játszol vele és nem kerül fel ide a fórumra.
ez a megoldás nem alkalmas besugárzási térkép készítésére, ennyi erővel pl. egy amőbajátékkal is lehetne generálni ilyesmit. senki ne vegye készpénznek ezeknek a "térképeknek" a hitelességét!
 #133111  Szerző: molnarb

Szentesen pl. maximum jó autórádióval fogod meg, de Csongrádon végképp felejtős... és dél felé Adánál híre hamva sincs... Zenta után elmegy, már ha addig bírja.
Szerintem sokan ismerjük itt ezt a weblapot (http://lrcov.crc.ca/main/) amivel ezt csináltad, de szerintem ez addig jó, amíg a gépeden játszol vele és nem kerül fel ide a fórumra.
 #133104  Szerző: kukac

@kovi02: igazan kivancsi lennek hogy ezeket a "vetelkorzet terkep"-nek csufolt valamiket milyen modon begyujtott adatokra alapozva keszitetted (a r88 pl biztos hogy nem valos).
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 27