RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#133882  Szerző: Glenn

Kovi02 írta:Halason Sóstónál RDS-sel jön
Én hét éve jártam ott, akkor a szabadkai adó (89,6) rendesen ütötte...
 #133881  Szerző: Kovi02

Nekem jól jött Aggteleken,sőt Ajkán,és Kiskunhalason is!
Halason Sóstónál RDS-sel jön,a Tesconál meg egyáltalán nem.
Mobillal ugyanez....
 #133868  Szerző: markfelt

én nem tapasztaltam változást. valami légköri izé lehet.
 #133867  Szerző: Glenn

Az egykori Juve nekem Soltvadkerten és Fonyódon is elég jól jött. Igaz, az még a 90-es években volt.
 #133853  Szerző: kukac

asr27 írta:A Balaton irányában mintha gyengébben jönne. Korábban az M7-esen Balatonboglárig kitűnően jött, mostanában pedig már Siófoknál elkezd sisteregni, élvezhetetlen. :(
tán' csak nem elcsavarodott az a fránya antenna?! az egykori juve ugyanezen a frekin kecskemétnél már csak nyomokban volt...
 #133852  Szerző: asr27

A Balaton irányában mintha gyengébben jönne. Korábban az M7-esen Balatonboglárig kitűnően jött, mostanában pedig már Siófoknál elkezd sisteregni, élvezhetetlen. :(
 #133850  Szerző: kukac

már egy ideje kitűnően fogható Szarvasig, teljesítménynövelés történt?
 #133168  Szerző: Roger

"Russza Megdolna - Nelkuled" :lol:
 #133129  Szerző: kukac

@asr27: "Úgy tűnik itt is divat lett a fél éves zenéket
újdonságoknak venni.
Korábban ennél a rádiónál nem ez volt a
jellemző." - bizonyara ennek az az oka amirol a mondas is szol: " egy ujszulottnek minden vicc uj." Ami neked mar leragott csont mert mondjuk agyonhallgattad, azt az atlag hallgato meg fel sem tudna ismerni. Egy radio nem egyszemelyes projekt, nem valaki izlesenek kell megfelelni, hanem egy hallgatoi bazis izlesenek. Egy zene mikor uj, es mihez kepest regi?! Az a szerkeszto aki ezt a kerdest a celcsoportja igenyeinek figyelembe vetelevel helyesen meg tudja valaszolni, az csinalja jol a dolgat! Ha a musicfm-nek emelkedett a hallgatottsaga az utobbi dontesek hatasara, akkor bizony valamit nalad jobban tud, jobban ert a radiozasbol!
 #133128  Szerző: Csongii

Zorro90 írta:Pár hónapja egyszer Chase & Status feat. Moko - Count On Me-re akadtam ezen a frekin. Többször se hallottam, de nagyon jól esett :)
Gondolom az ilyen régebbi zenék ritkán kerülnek playlistre és akkor is különböző időkben.
  • 1
  • 305
  • 306
  • 307
  • 308
  • 309
  • 565