RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#133301  Szerző: Glenn

LuciFerko írta:Szlovákok akkor felejtősek? FM-en itt vannak Pozsonyból, Nyitráról, Selmecbányáról.
Próbálkozni lehet, de ne ezzel a lepkével, hanem egy jó hosszú yagival. És persze vertikálisan. :yes:
 #133293  Szerző: noartist

joe írta:
noartist írta:Vélemények erről az antennáról? Szentestől egy köpésre (Kunszentmárton) szerintem bőven elég. :) És még FM-re is jó lenne.
Ennyi pénzért már "antennát" is lehet kapni...ezt legfeljebb lakókocsira...de te tudod. Joe
Mi a baj vele? :)
 #133277  Szerző: LuciFerko

Antenna:
Kép
és amit "lát"
Kép
 #133269  Szerző: markfelt

csadam írta:A Tele M a Radiotelevizija Slovenija maribori regionális adása. Magyar nyelvű műsorok is szoktak rajt menni és az MTV szlovén nemzetiségieknek szóló műsorát is átveszi.
értve, köszi!
 #133267  Szerző: LuciFerko

Pasa írta:Fehérváron szerintem osztrák, szlovén és horvát vétellel érdemes lehet próbálkozni. Persze komoly tetőantenna kell hozzá, mondjuk egy évtizedek óta jól bevált 91 elemes. :yes:
Szlovákok akkor felejtősek? FM-en itt vannak Pozsonyból, Nyitráról, Selmecbányáról.
 #133262  Szerző: csadam

A Tele M a Radiotelevizija Slovenija maribori regionális adása. Magyar nyelvű műsorok is szoktak rajt menni és az MTV szlovén nemzetiségieknek szóló műsorát is átveszi.
 #133259  Szerző: markfelt

mi ez a tele m?
a muravidéki magyar rádió tévés verziója?
 #133257  Szerző: Glenn

Fehérváron szerintem osztrák, szlovén és horvát vétellel érdemes lehet próbálkozni. Persze komoly tetőantenna kell hozzá, mondjuk egy évtizedek óta jól bevált 91 elemes. :yes:
 #133253  Szerző: joe

noartist írta:Vélemények erről az antennáról? Szentestől egy köpésre (Kunszentmárton) szerintem bőven elég. :) És még FM-re is jó lenne.
Ennyi pénzért már "antennát" is lehet kapni...ezt legfeljebb lakókocsira...de te tudod. Joe
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 203