RADIOSITE Fórum

• Dühöngő

#133300  Szerző: kukac

adminisztrator írta:mostantól büntetéskassza van! amelyikőtök a másikat szekálja, beledob egy százast. ha trágárkodás is van, 200-ast. 1000 ft-onként tessék majd utalni a bankszámlámra.
jöhet a számlaszám, egy tizessel most beszállok előre, de akkor én onnantól már kiemelt szponzor leszek! :D
 #133292  Szerző: noartist

Biztosított lesz a fórum jövője, úgy érzem.
 #133286  Szerző: markfelt

mostantól büntetéskassza van! amelyikőtök a másikat szekálja, beledob egy százast. ha trágárkodás is van, 200-ast. 1000 ft-onként tessék majd utalni a bankszámlámra.
 #133273  Szerző: kukac

Pasa írta:Blablabla, nem én, hanem te nem fogtad fel. :gülü:
ebből mondjuk pont nem ez jön le, de tudod mit, legyen neked igazad, ilyen óvodás szinten nem vitatkozom :P
 #133249  Szerző: Glenn

Blablabla, nem én, hanem te nem fogtad fel. :gülü:
 #133244  Szerző: kukac

Pasa írta:Most akkor egyetlen értelmes / értékelhető mondatot sem írtál. Végre egyszer nincs mire reagálnom, mivel az előző posztomban erre is ott voltak a válaszok (más kérdés, hogy nem fogtad fel). Bár így maradna... :gülü:
attól mert te valamit nem tudsz vagy nem akarsz felfogni, még nem bennem van a hiba. de erre is ott volt a válasz előzőleg csak ezek szerint nem sikerült felfognod... :gülü2:
 #133215  Szerző: Glenn

Most akkor egyetlen értelmes / értékelhető mondatot sem írtál. Végre egyszer nincs mire reagálnom, mivel az előző posztomban erre is ott voltak a válaszok (más kérdés, hogy nem fogtad fel). Bár így maradna... :gülü:
 #133201  Szerző: kukac

Pasa írta:
kukac írta:az hogy nekem mirol milyen fogalmam van, nem egy taxis fogja megmondani
De bizony, idáig süllyedtél, hogy neked csak újat mondhat bárki. ^^
- szerinted lehet hogy így van, mondjuk ez viszont nem már az én bajom. :troll:
kukac írta:Hiteles besugarzasi terkep kizarolag az ehhez szukseges, hiteles parameterek ismereteben keszitheto el. Az adatok birtokaban akar egy kockas papiron is elkeszitheto a terkep.
Újra elmondom lassan, hogy te is megértsd:
e z - a - p r o g r a m - e r r e - v a l ó .
- és akkor az már szerinted hiteles is. uhum értem... :) sok minden van a világon, amit valamilyen céllal készítettek és aztán kiderült hogy alkalmatlan a feladatának betöltésére, de neked biztos jó, mert "erre való" :)
...amikor pedig nem volt ilyen program akkor pedig nyilván nem is készültek besugárzási térképek... :D

És erre jó közelítéssel használható is, de nem hiteles, mint ahogy ezt senki sem állította.
- pont ez a baj vele, ezért az ide belinkelt térképeket ne tekintsük hitelesnek.

Minek szólsz bele, ha fogalmad sincs róla?
- mert van! :)
Én teszteltem élőben, és igenis, elég jó. Nem tökéletes, de jó. :yes:
- tesztelted... élőben.. :lol: megsemmisülök az érveid alatt...
Most akkor vitatkozz tovább, az legalább megy neked... :x
- köszönöm az elismerést :smoke:
 #133199  Szerző: Glenn

kukac írta:az hogy nekem mirol milyen fogalmam van, nem egy taxis fogja megmondani
De bizony, idáig süllyedtél, hogy neked csak újat mondhat bárki. ^^
kukac írta:Hiteles besugarzasi terkep kizarolag az ehhez szukseges, hiteles parameterek ismereteben keszitheto el. Az adatok birtokaban akar egy kockas papiron is elkeszitheto a terkep.
Újra elmondom lassan, hogy te is megértsd:
e z - a - p r o g r a m - e r r e - v a l ó .
És erre jó közelítéssel használható is, de nem hiteles, mint ahogy ezt senki sem állította. Minek szólsz bele, ha fogalmad sincs róla? Én teszteltem élőben, és igenis, elég jó. Nem tökéletes, de jó. :yes:
Most akkor vitatkozz tovább, az legalább megy neked... :x
 #133194  Szerző: kukac

@pasa: az hogy nekem mirol milyen fogalmam van, nem egy taxis fogja megmondani, de toled ezt nem is varjuk el, erre nem vagy kepes. Hiteles besugarzasi terkep kizarolag az ehhez szukseges, hiteles parameterek ismereteben keszitheto el. Az adatok birtokaban akar egy kockas papiron is elkeszitheto a terkep.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 26