RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#13344  Szerző: Attis

Andrew5 írta:szokásos éves karbantatrtás volt...
Szokásos lesz... :-D Mert vmi azt súgja, lesz még ilyen akció a közeljövőben. Meg sajnos úgy érzem, h a végeredmény is ez lesz, h minden megy tovább. :( Egyszer persze vége lesz. De addig még pár per lemegy, és ezek nem 1-2 napos dolgok.
Szabi írta:Ma bőven 2000 fölé ment a radiosite látogatottsága, a fórum is rekordot döntött az advertumos történet miatt.
Csak nem a hamarosan földönfutóvá váló Goldos kollégák nézegették a fejleményeket?
Kicsit off. Amúgy mennyi a site átlagos látogatottsága? Ha nem titkos... :D
 #13343  Szerző: Andrew5

ha egyszer bemehetnék.... :roll:
 #13342  Szerző: LuciFerko

Andrew5 írta:ez hülyeség és felesleges plusz költség...

nem értem miért nem vitték el az adókat?

amúgy erről egy jó kérdés jut eszembe: vajon az nhh mit csinál ezekkel a jó kis lefoglat adókkal? :o
a visegrádi úton van egy szép raktár... :)
 #13341  Szerző: LuciFerko

Szerintem elvitték, de volt másik direkt erre a célra. Ezt erösíti azis, hogy jön-megy az adás, azaz baszkodnak vele. Picit körülményes egy másik adót gyorsan üzembehelyezni.
 #13339  Szerző: Andrew5

ez hülyeség és felesleges plusz költség...

nem értem miért nem vitték el az adókat?

amúgy erről egy jó kérdés jut eszembe: vajon az nhh mit csinál ezekkel a jó kis lefoglat adókkal? :o
 #13338  Szerző: LuciFerko

az NHH remélem indít egy rágalmazási pert ellenük. Ez a minimum.
 #13336  Szerző: VidámSrác

mjoel írta:De ha én az Nhh helyében lennék akkor bekapcsolnék egy adót ami a 106.5 re van hangolva és kóüldenék rá egy folyamatosan sipoló hangot így ha szórják is az adást nem lenne értelme mert ugye folyamatosan zavarná.
jó ötlet, a hatóság helyében simán meglépném, már csak poénból is! :-D :-D

egyébként nem lepődnék meg, ha ezek után egy-két advertumos "bűntársat" bilincsben vezetnének el a közeljövőben, mert ez már btk a javából!

ha-ha-ha, méghogy egy újabb keltezésű bírósaági beadvány... ez olyan kábé, mintha valakit lopás miatt jogerősen elítélnek, minek után ír egy levelet a bíróságnak, hogy "lécci, lécci ne, csak most az eccer!" és ezt mutogatná a rendőrnek, aki éppen elfogja.

egyébként nálam ez egyértelműen pánikrohamként jön le az advertum részéről: korábban beszéltünk már arról, hogy picit eltaktikázták magukat ezzel az 5 milliárddal és a nem fizetéssel, most szerintem bármi áron próbálják menteni a menthetőt, nem riadva meg semmitől sem, mert zavarban, sokkos állapotban vannak, kapaszkodnak az utolsó fűszálba is, és - mivel pánikolnak - semmitől sem riadnak vissza...

érdekes szerencsekerék viktor nyilatkozata, miszerint "bűncselekmény alapos gyanújával feljelentést tettek az NHH ellen". szívesen megkérdezném, hogy miért nem a fővárosi ítélőtáblát jelentik fel? elvégre ők hozták ezt az ítéletet, nem? az nhh csak végrehajtja. egyszerre vicces és borzasztó!

nos, a mai történések után kíváncsian várom a folytatást (biztosan nem vagyok egyedül), de bizonyíték és tapasztalat már van arra vonatkozóan, hogy lesz itt még izgalom bőven. kérdés, hogy mikor és, hogy mennyi... itt nálunk, abszurdisztánban :sealed:
 #13335  Szerző: MrG

Ma bőven 2000 fölé ment a radiosite látogatottsága, a fórum is rekordot döntött az advertumos történet miatt.
Csak nem a hamarosan földönfutóvá váló Goldos kollégák nézegették a fejleményeket?
 #13334  Szerző: Andrew5

a viktor aztat mondja a szokásos éves karbantatrtás volt... hehehehe
:shock:
 #13332  Szerző: rsite1

Ez botrány. Ilyen nincs. Vagy igen?
Hát a büdös kurva anyját az egész cégnek. Ez a fasz Klausmann mit habog a semmiről?

Eszem faszom megáll.
  • 1
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 222