RADIOSITE Fórum

• Class FM

#133491  Szerző: Davee

Azóta kijött a közlemény a Class Fm-től és azt írják, hogy csak nyári szabadságon van Jáksó is és Csiszár is.
Egyébként ráférne a műsorvezető frissítés, mert a kezdetek óta nem sok változás történt.
 #133490  Szerző: markfelt

én úgy sejtem, Csiszár Jenő az, aki nem is olyan csipetnIlyi unortodoxiát vitt a hot ac formatba, remélem, ha ő lép, megy ez is vele együtt. aztán lehet, hogy nincs igazam, meg az is, hogy tévesek az értesülések. de a reményhal...
 #133489  Szerző: Richmonde

kukac írta:A R1-et el is felejtettem. Nekem pont az a tapasztalatom (meresek alapjan), hogy a 4dB az altalanos, olyannyira hogy pl a Danko sem tartja a 0-at.
Az bő... Először ugye 4, majd a 3 dBr volt előirányozva a mérések alatt, aztán jött a 0, de akkor ezek szerint csak "próba" jelleggel ment a kóstolgatás. Akkortájt "öntötték el az országot" az Omnia One-ok, amikor kitalálták ezt az egészet. Akkor sok 2200-as Orban ment a polc tetejére, hogy valahogyan lehessen tartani a 75 KHz-es löketet.
 #133487  Szerző: kukac

A R1-et el is felejtettem. Nekem pont az a tapasztalatom (meresek alapjan), hogy a 4dB az altalanos, olyannyira hogy pl a Danko sem tartja a 0-at.
 #133486  Szerző: Richmonde

Két éve kb. R1 ugye azóta már nincs, az Eger pedig amíg ott voltam 0 dBr-en ketyegett, kb 73-74 KHz-es lökettel. Egyébként nem lehetett nagy különbséget érezni hangerőben a többihez képest, persze minden nemű hiteles mérés nélkül, csak szimplán fülre. Anno nagy felháborodás volt az ITU ellen, úgy tudom nem mi voltunk az egyetlen akiket monitoroztak. Sőt, szerintem a legtöbb most is nullán megy, mert ugye ez a hivatalos előírás, de persze ebben nem vagyok biztos, csak hallomásra gondolom.

http://www.radiosite.hu/index.php?optio ... Itemid=155
 #133467  Szerző: kukac

@Richmonde: ez mikor volt? Azota maradt ez az allapot mindket radional?
 #133466  Szerző: Richmonde

Akkor a R1-et is mérték, az is halkabb lett.
 #133465  Szerző: kukac

@Richmonde: akkor ott valaki nagyon pikkelt ratok, mert ezt ugy nem szokas hogy gyak az egyik radioval tartassak be, kozben a masik meg hozzad kepest +4dB-vel ordit! Erre lehet es kell is hivatkozni, meresi jegyzokonyvvel fellebbezni a hatosag fele, es elonytelen piaci feltetelre hivatkozva dijcsokkentest kerni.

--
Nekem egy kicsit buzlik ez a dolog, jegyzokonyv keszult errol a meresrol? Ki volt a merest vegzo? Levegobol nem szokas merni, nem lehet ugyanis hitelesnek tekinteni azt a merest ami nem az adoberendezes meropontjan keszul. Meg az mpx-meresnel is lehet reflexio, keveres, stb. ami torzitja a merest.
 #133464  Szerző: kukac

@egon2: @kondalyuk lentebb gyakorlatilag egy majdnem nmhh-kesz adaslogot irt, abbol minden kiderul.
 #133463  Szerző: Richmonde

0 dBr van engedélyezve. Kinn volt a mérő autó és addig ott volt a vonalban az NMHH-s kolléga, míg távolról be nem lőttem ...ja, 4 dBr-ről, vissza. A Music Fm tényleg furán szól. Romániában valóban nem nagyon tudják mi az mpx.
  • 1
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 510