RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#13361  Szerző: Attis

LuciFerko írta:egyszerűen vérlázító, amit ez a kompánia művel. Ökölbe szorultak a kezeim, fuldoklok a dühtől!!!
Nyugodj le... Nem érdemes ezen kiakadni. Hidd el, ezeknek végük... Mert ugye beharangozták az országos hálót. Abból elvileg 2 freki meg is van. A szombathelyi még csak jó esetben a tervezőasztalon létezik, a tatabányain meg igazi mai slágerek mennek...
Most már nem lesznek nyeregben. És az MLSZ/NHLL (nem tudom követni) is kezd kihátrálni. Erre van magyarázat.
Egy régi vicc jut eszembe. Lehet már régebben leírtam.
Városi fiatalt kiviszik falura, hogy megnézze milyen a gazdaság. Körbevezetik. Persze unja magát, mert hol érdekli az aratás, szántás...
Aztán elviszik Jancsi bácsihoz, aki lovakat tart. A fiatal felkiált:
"-Jancsi bá, ez szenzációs! A maga lovai dohányoznak!!!
-Ugyan már, dehogy dohányoznak....
-Akkor miért füstöl a pajta???"
 #13358  Szerző: LuciFerko

egyszerűen vérlázító, amit ez a kompánia művel. Ökölbe szorultak a kezeim, fuldoklok a dühtől!!!
 #13355  Szerző: DXM

Attis írta:A fórum szabályzata szerint nem biztos, h átírják.. Sőt. Miután amit írsz, az nem a fórumot, hanem téged minősít. Ha szeretnéd, te magad is tudod kicsit "utóformázni", amit írtál. Még egyszer mondom: egyetértek, mert amit leírtál, jogos... Sajnos...
Moderáltam magam, mert utólag visszaolvasva tényleg elég kemény.
 #13354  Szerző: Attis

DXM írta:
Attis írta: Hmm.. A mondandóddal vmilyen szinten egyetértek. De egy picit finomabban is megfogalmazhattad volna.
Igen igazad van, elég vadul hangzik ahogy leírtam a véleményem, de jó pár nap kihagyás után elolvasgattam a friss irományokat, és annyira eldurrant az agyam, hogy így jött ki. Természetesen a moderátor urak, majd belepiszkálnak, ha nagyon erősnek találják a véleménynyilványítást.
A fórum szabályzata szerint nem biztos, h átírják.. Sőt. Miután amit írsz, az nem a fórumot, hanem téged minősít. Ha szeretnéd, te magad is tudod kicsit "utóformázni", amit írtál. Még egyszer mondom: egyetértek, mert amit leírtál, jogos... Sajnos...
 #13352  Szerző: DXM

Attis írta: Hmm.. A mondandóddal vmilyen szinten egyetértek. De egy picit finomabban is megfogalmazhattad volna.
Igen igazad van, elég vadul hangzik ahogy leírtam a véleményem, de jó pár nap kihagyás után elolvasgattam a friss irományokat, és annyira eldurrant az agyam, hogy így jött ki. Természetesen a moderátor urak, majd belepiszkálnak, ha nagyon erősnek találják a véleménynyilványítást.
 #13350  Szerző: Attis

DXM írta:Én meg azt remélem, hogy elviszik a technikájukat, adókat mindent, letépik a kábeleket, antennákat felvágják fűrésszel, és rájuk gyújtják a stúdiót, és a következő alkalommal feldugják a seggükbe a kibaszott antennájukat, és arra lehet akkor kilowattozni. Sülnének ropogósra! nagyon nagy kár hogy az önbíráskodás bűncselekmény, még akkor is, ha tulajdonképpen a bűntetésvégrehajtók munkáját vállalnánk át mint "alvállalkozók". Komolyan mondom, béreljünk egy platós ifát, meg kéne még egy szigonypuska, és odamenni, és az egész antennarendszert letépni a gecibe, és lángvágóval felvágni. És az összes emberrel aki adótelepítéssel foglalkozik, lezsírozni, hogy ne adjanak el nekik semmit, és ne szereljenek fel nekik semmit, mert úgysem fizetik ki. És amelyik feljelentgeti az nhh-t, meg ilyen pökhendi módon nyilvánul meg, annak személyesen verni be a pofáját egyenként. Odamenni, és mit mondtál te kis köcsög? A hogy a jó édes kurva anyádat basznád meg apád hátán, és lebaszni a fejét a nyakáról. De akkor most felteszem a kérdést. Ha én a szekrény mélyéről előszedek egy 1000 wattos adót, és nonstop adásba kezdek, és kijön az nhh, akkor mondjam a pofájába, hogy majd akkor kikapcsolom, és elteszem, ha a goldot végérvényesen örökre leszerelik és elnémítják? igen?????!!!!!! most ez jogállam? nem. Vannak az egyenlők meg az egyenlőbbek. és nincs cigánybűnözés. SZÁJBABASZOTT KURVA ANYJÁT ANNAK AKI MIATT IDÁIG JUTOTT AZ ORSZÁG!!!!!!
Hmm.. A mondandóddal vmilyen szinten egyetértek. De egy picit finomabban is megfogalmazhattad volna.
Szabi írta:
Attis írta:Kicsit off. Amúgy mennyi a site átlagos látogatottsága? Ha nem titkos... :D
Folyamatosan nő, februárban eddig 30680 oldalletöltés volt, egész januárban pedig 22882. Ebben benne van a fórum is.
Nem rossz ez. Sőt. :yes:
A Gold FM-hez: bár ma nem láttam itt a fórumon, de Johnny meg Andrew! Fogadnék, hogy ha teszem azt, kicsit állogattok az adótokon, ezáltal valamelyest nagyobb vételkörzethez jutva, pár nap múlva ott teremne az nhh, és egy szép kis per elé néznétek. Ehhez képest itt 100 milliós tételekről beszélünk, és még hol a megoldás?? Ebben az országban nagyban érdemes csalni! A kicsiket pillanat alatt lekapcsolják, de a nagyoktól félnek. Előbb-utóbb persze úgyis megkapják a büntijüket (mert már nem lesz senki érdekében tovább támogatni ezt a sz*rt.)
 #13349  Szerző: MrG

Attis írta:Kicsit off. Amúgy mennyi a site átlagos látogatottsága? Ha nem titkos... :D
Folyamatosan nő, februárban eddig 30680 oldalletöltés volt, egész januárban pedig 22882. Ebben benne van a fórum is.
 #13348  Szerző: DXM

Én meg azt remélem, hogy elviszik a technikájukat, adókat mindent, letépik a kábeleket, antennákat felvágják fűrésszel, és rájuk gyújtják a stúdiót, és a következő alkalommal feldugják a seggükbe a kib@szott antennájukat, és arra lehet akkor kilowattozni. Sülnének ropogósra! nagyon nagy kár hogy az önbíráskodás bűncselekmény, még akkor is, ha tulajdonképpen a bűntetésvégrehajtók munkáját vállalnánk át mint "alvállalkozók". Komolyan mondom, béreljünk egy platós ifát, meg kéne még egy szigonypuska, és odamenni, és az egész antennarendszert letépni a francba, és lángvágóval felvágni. És az összes emberrel aki adótelepítéssel foglalkozik, lezsírozni, hogy ne adjanak el nekik semmit, és ne szereljenek fel nekik semmit, mert úgysem fizetik ki. És amelyik feljelentgeti az nhh-t, meg ilyen pökhendi módon nyilvánul meg, annak személyesen verni be a pofáját egyenként. De akkor most felteszem a kérdést. Ha én a szekrény mélyéről előszedek egy 1000 wattos adót, és nonstop adásba kezdek, és kijön az nhh, akkor mondjam a pofájába, hogy majd akkor kikapcsolom, és elteszem, ha a goldot végérvényesen örökre leszerelik és elnémítják? igen?????!!!!!! most ez jogállam? nem. Vannak az egyenlők meg az egyenlőbbek. és nincs cigánybűnözés. SZÁJBASZEXUÁLT, TESTÉT ÁRUBA BOCSÁTÓ KEDVES MAMÁJÁT ANNAK AKI MIATT IDÁIG JUTOTT AZ ORSZÁG!!!!!!
 #13347  Szerző: Galaxy

LuciFerko írta:az NHH remélem indít egy rágalmazási pert ellenük. Ez a minimum.
én csak anynit szeretnék, hogy abszurdisztán átalakuljon egy tisztességes jogállammá, normális jogrendszerrel, hogy ilyenek ne fordulhassanak elő, amúgy meg goldfm, advertum, klausmann, meg az a másik buzi, nem akartok elmenni a jó büdös picsába már?....
 #13345  Szerző: Andrew5

hát biztosan 2000 csak most meghaladta ;)
  • 1
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 222