RADIOSITE Fórum

• Érd FM - Érd - 101.3 MHz

#133537  Szerző: Kovi02

Hihetetlen,de ezek után is ez szól nekem az M0-án,vagy Pesten amíg bejön,mert még a Gong után ez a 2.leghallgathatóbb a pesti éterben
 #133535  Szerző: Klamancsek

Csongii írta:A hozzászólás moderálásra került a médiaszolgáltató munkatársának kérelme alapján.
Ez speciel nem volt akkora baj, ez az előző ember mérhetetlen károkat okozott a Médiacentrumnak (nevét személyiségi jogok miatt nem írom le). Egyébként mindez a város (polgármesteréről) vezetőiről mond el sokat, akik képtelenek felfogni, hogy a televíziózás és a rádiózás egy szakma, nem haveri alapon kéne válogatni és főleg 3 havonta váltogatni a média vezetőit, akiknek csak a büszkeség és a presztizs, meg persze a fizetés a lényeg, miközben a tapasztalat vagy a hozzáértés konkrétan NULLA.
A városi tv nézhetetlen, a városi kerrádió pedig azon túl, hogy gyenge, még jóformán ismeretlen is a városlakók előtt...
 #133530  Szerző: Csongii

A hozzászólás moderálásra került a médiaszolgáltató munkatársának kérelme alapján.
 #133527  Szerző: Glenn

A hozzászólás moderálásra került a médiaszolgáltató munkatársának kérelme alapján.
 #133482  Szerző: Davee

Csak amíg volt Gárdos állandóbb volt a zenei kínálat! Most hol jó, hol pocsék.
 #133457  Szerző: Merci

A hozzászólás moderálásra került külső panasz alapján.
 #133454  Szerző: Davee

Amióta Gárdos Attila lelépett a rádióból a helyi televízióba azóta 2 havonta átalakítják a zenei palettát.
Átalakították a műsorrendet is!
Az egyes műsorokban ugyanolyan rossz a hangminőség mintha a régi helyen lennének még mindig.
 #133431  Szerző: Kovi02

Keveset hallgattam,de az alapján egyetértek.....
Nekem úgy tűnik,hogy a majsai Sirius is jobban szól nála.....
 #133426  Szerző: csokie

Szégyen ez a rádió! Hangminőség pocsék, műsorok katasztófálisak, zenei szerkesztés ömlesztve, vételkörzet pedig töredéke a Rádió 6-hoz képest. Ez a rádió egy vicc. Ha ez alapján ítélnék meg az érdieket, akkor én simán letagadnám, hogy bármi közöm van Érdhez!
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 16