RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#133720  Szerző: asimov

Azt csiripelik a verebek, hogy ma esti M1 Hiradó a Galerius fürdőből (Siófok) fog menni... :ninja:
 #133680  Szerző: NyokeeZsoltTinKA

Zorro90 írta:Nemrég adták a Dunán hétfő esténként a régi Linda sorozatot, ennek végeztével múlt hétfőn elkezdték a 2002-ben készült 5 részes folytatást. (...)
A PORT.hu-n hozzászólók szinte egyöntetű véleményével az első rész alapján egyet kell értsek, tovább nem is erőltetem ezt az agyrémet.
Egyébként - ahogy ott is az egyik fórumozó észrevette és megemlítette -, az első epizódban elhangzott a "g**i" szó (nem Gizi), ez csak nekem volt sok 12-es karika mellett? :D
Ezen már meg sem lepődöm.
OFF: Ma (már tegnap) a pöcs szó hangzott el narrációban az RTL híradóban (a mikrofonnal kólintós riportban).
 #133657  Szerző: Zorro90

Nemrég adták a Dunán hétfő esténként a régi Linda sorozatot, ennek végeztével múlt hétfőn elkezdték a 2002-ben készült 5 részes folytatást.
http://forum.port.hu/viewtopic.php?topi ... 92&start=0
A PORT.hu-n hozzászólók szinte egyöntetű véleményével az első rész alapján egyet kell értsek, tovább nem is erőltetem ezt az agyrémet.
Egyébként - ahogy ott is az egyik fórumozó észrevette és megemlítette -, az első epizódban elhangzott a "g**i" szó (nem Gizi), ez csak nekem volt sok 12-es karika mellett? :D
 #133427  Szerző: asimov

Nekem is nehezemre esett elhinni azt, hogy egy ilyen közismert és közkedvelt színészről, mint Bajor Imre, nem fért volna el egy pár másodpercen át kitett fotó fekete kerettel, és valami aláírással, hogy élt xxx évet, stb. akár egyéb komment nélkül is.
Szánalmas az MTVA.
Redfox81 írta: Ez a magyar közmédia :x . Mint volt munkatársukról mindenképp illett volna megemlékezni, független a színészként elért eredményeitől.
 #133386  Szerző: Redfox81

adminisztrator írta:sosem szeretem, ha valamit túlhypeolnak, márpedig Bajor Imre folyt tegnap a csapból is. persze ez nem baj. de ez meg a másik véglet és engem mélyen felháborít: http://www.origo.hu/teve/20140807-bajor ... adoba.html

az arrogáns válasz pedig méginkább.

közben az m3-on meg tolják rendesen a szomszédokat.
Ez a magyar közmédia :x . Mint volt munkatársukról mindenképp illett volna megemlékezni, független a színészként elért eredményeitől.
 #133252  Szerző: egon2

Az M3-on minden müsort 12es karikával adnak!Például Húsz a csúcson,Ász,Top Show,Zenebutik,Szeszélyes évszakok.
Gondolom biztos ami biztos alapon.
Egyébként nem rossz az M3,jó kis nosztalgia csatorna!
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 235