RADIOSITE Fórum

• RADIOSITE.HU

#133897  Szerző: kukac

Most sem... Ez nem tudom mitől függ, eddig jo volt...
 #133896  Szerző: Kovi02

Nekem működik az automatikus bejelentkezés :twisted: :twisted:
 #133895  Szerző: kukac

Még pár észrevétel: az automatikus bejelentkeztetés nem működik, akárhányszor bejövök: checkbox be, de legközelebb lehet újra. Nincs szerkesztés, ez viszont gond. Ha a szöveghűség megőrzése miatt van, akkor a félóra sok, egyébként pedig kevés, értelme tehát nem sok van. Ha az első, akkor inkább jobb megoldás ha a szerkesztés engedélyezett, az eredeti szöveg megőrzése alatt lehet folytatni, vagy az eredeti szöveg módosítható az editálási napló feltüntetése mellett (lásd: wikipedia).
 #133887  Szerző: kukac

@admin: "...a mostanában egyre népszerűbb
nagyképernyős mobilokon egyébként jó a
fórum."
- gondolom ez nem egy hardverajánlás akart lenni?! :)
Más fórumon egyébként nincs gondom, úgyhogy emiatt most nem vennék új mobilt (illetve vennék, de az is "kisképernyős" lesz, mert telefont veszek, nem laptopot - annak amúgy is gyengusz a nagyképernyős mobil, telefonnak pedig viszont béna).
 #133849  Szerző: markfelt

sajnos minden eszköz minden böngészőjére lehetetlen valamit optimalizálni. most a legnépszerűbb platformokon tökéletes. a szoftverfrissítéssel ki lett nyírva a mobil verzió lehetősége, ami mellesleg már előtte se működött rendesen.

a mostanában egyre népszerűbb nagyképernyős mobilokon egyébként jó a fórum.
 #133846  Szerző: kukac

@admin: "a mobil operával valóban vannak
problémák. normál mobilos böngészővel is
szar?"
- azzal gyakorlatilag használhatatlan, nemhogy a kommentelés esélytelen a hatalmas méret miatt, hanem az olvasás is. Az operaminivel eddig aránylag jól tudtam használni, most viszont sokkal nehezebb.
 #133845  Szerző: kukac

@admin: "a mobil operával valóban vannak
problémák. normál mobilos böngészővel is
szar?"
- azzal gyakorlatilag használhatatlan, nemhogy a kommentelés esélytelen a hatalmas méret miatt, hanem az olvasás is. Az operaminivel eddig aránylag jól tudtam használni, most viszont sokkal nehezebb.
 #133844  Szerző: markfelt

kukac írta:@admin: "áthelyezni csak a mod tudja, de nem
érdekes. keresés és mobil verzió egyelőre
nem lesz sajnos."
- okker, viszont ha lehet akkor valahogy rugalmassá kellene tenni a most eléggé kötött képernyőfelépítést, mert a topic-nevek és a jobboldalon lévő infók között túl nagy a távolság, nem tudja a mobil böngésző betördelni, és áttekinthetetlen emiatt a fórum (folyamatosan nagyítgatni/kicsinyítgetni, vagy oldalra scrollozgatni kell ahhoz hogy látható legyen a tartalom, egy képernyőn nem tud megjelenni minden).
a mobil operával valóban vannak problémák. normál mobilos böngészővel is szar?
 #133843  Szerző: kukac

@admin: "áthelyezni csak a mod tudja, de nem
érdekes. keresés és mobil verzió egyelőre
nem lesz sajnos."
- okker, viszont ha lehet akkor valahogy rugalmassá kellene tenni a most eléggé kötött képernyőfelépítést, mert a topic-nevek és a jobboldalon lévő infók között túl nagy a távolság, nem tudja a mobil böngésző betördelni, és áttekinthetetlen emiatt a fórum (folyamatosan nagyítgatni/kicsinyítgetni, vagy oldalra scrollozgatni kell ahhoz hogy látható legyen a tartalom, egy képernyőn nem tud megjelenni minden).
 #133842  Szerző: markfelt

kukac írta:Közben nézem hogy egy topiccal arrébb kellett volna (ha megtalálom), de továbbra sincs keresés és most már nincs szerkesztés-gomb se.

--
Érdekes, most van szerkesztés-gomb...
--
Hogyan tudom áthelyezni a hozzászólást?
áthelyezni csak a mod tudja, de nem érdekes. keresés és mobil verzió egyelőre nem lesz sajnos.
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 112