RADIOSITE Fórum

• Class FM

#134067  Szerző: molnarb

Mondjuk ha nagyon akarnának, össze tudnának rántani egy országos csomagot.
 #134065  Szerző: kukac

A hir-teve vs. l.simon-fight is arra hajaz hogy szar van a szushiban, konkret mediaossztuz (napi szintu basztatas) zudul a kormanyra, amire beindul a para es hamarosan lesz egy akcioterv (az mtva teljesen piackeptelenne tetele utan nem remenykedhetnek abban hogy van ott meg olyan szakembergarda aki kepes fogyaszthato tartalmakat gyartani, ugyhogy a petofi-pop-"csodafegyvert" kizarnam a lehetosegekbol)
 #134064  Szerző: markfelt

molnarb írta:Azon tanakodtam, hogy most hogy Simicskával ilyen citromba van a kormány, vagyis nem valami Class a helyzet köztük, akkor most mi lesz? Csak kipörgetnek esetleg egy másik országos hálózatot, hogy valami haveré legyen, mert most pont hogy nem akkora barátok.
szép is lenne. bár szerintem nem olyan vészes a helyzet, ha mégis komolyabbak a gondok, én inkább a class fm kivéreztetésére és a frekvenciacsomag újrapályáztatására gondolok. vagy mondjuk egy újabb közmédia csatornára, popzenével :)
 #134062  Szerző: kukac

Igy hogy vegul a downkor-radiora futott ki a kotyavetye, gyakorlatilag lehetetlen lesz uj orszagos frekicsomagot grundolni.
 #134060  Szerző: molnarb

Azon tanakodtam, hogy most hogy Simicskával ilyen citromba van a kormány, vagyis nem valami Class a helyzet köztük, akkor most mi lesz? Csak kipörgetnek esetleg egy másik országos hálózatot, hogy valami haveré legyen, mert most pont hogy nem akkora barátok.
 #134038  Szerző: Attis

kukac írta:Lehetett valami lekúrás az elmúlt meetingen, mert nagyon mondogatta Balázs hogy "ez rádió, nem egy napközi, nem Jani játszótere" stb. és a zene cserélgetésre volt kihegyezve a dolog. Feri pedig értetlenkedett. Érthetetlen hogy felnőtt emberek nem hajlandók belátni, miért nem szabad belenyúlni az arculatba, miért káros ha azt gondolják, jobban értenek dolgokhoz mint az adott területtel foglalkozó, arra teljes rálátással bíró szakemberek.
Ehhez képest egy Prodigy - No good becsúszott a 9-es hírek után. :D
Mondjuk spec. én nagyon örültem neki, régi nagy kedvenc zeném. :yeah:
 #134037  Szerző: kukac

Lehetett valami lekúrás az elmúlt meetingen, mert nagyon mondogatta Balázs hogy "ez rádió, nem egy napközi, nem Jani játszótere" stb. és a zene cserélgetésre volt kihegyezve a dolog. Feri pedig értetlenkedett. Érthetetlen hogy felnőtt emberek nem hajlandók belátni, miért nem szabad belenyúlni az arculatba, miért káros ha azt gondolják, jobban értenek dolgokhoz mint az adott területtel foglalkozó, arra teljes rálátással bíró szakemberek.
 #134007  Szerző: Zsolt

Közös vacsora, tábortűz, tánc, erőszakolás, ez a program.
hányadék parasztok
  • 1
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 510