RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#134171  Szerző: asr27

admin írta:engem inkább az a kérdés izgat, milyen megfontolásból electro-dance-club rádió ez
Még szerencse, hogy az. Az utolsó hallgatható rádió ebben az országban!
De tudjuk, ti ellenzitek/nem szeretitek a modern tánczenei rádiókat.
 #134164  Szerző: kukac

Ezen a nüansznyi apróságon én most nem is akadtam fent...
 #134162  Szerző: markfelt

engem inkább az a kérdés izgat, milyen megfontolásból electro-dance-club rádió ez
 #134160  Szerző: kukac

asr27 írta:Mi a fészkes fenéért kell egy "electro-dance-club" műfajú rádiónak Rácz Gergő zenéjét játszani? Én nem tudom mire jó ez, hogy a sok clubzene közé beraknak egy-egy ilyen gagyi csicskapopot! Ilyenek miatt kell elkapcsolni állandóan. :S
Szerintem az ilyen stílusú zenéket hagyjuk meg a Classnak, aki vevő az ilyen popzenékre, az úgysem a Music fm-et hallgatja!
azért kicsi szívem, mert az "electro-dance-club"-műfajban viszonylag kevés az a fajta zene, amivel a rádió a magyar zenei arányra vonatkozó kötelezettségvállalását teljesíteni tudná, így kénytelen gányolni (éppen most tette szóvá a monitoring a tavalyi évre vonatkozó zenei arányok be nem tartását).
vonatkozik ez mindenkire, akinek a formatjába a magyar zene szerversen egyébként nem illeszkedik.
 #134156  Szerző: asr27

Mi a fészkes fenéért kell egy "electro-dance-club" műfajú rádiónak Rácz Gergő zenéjét játszani? Én nem tudom mire jó ez, hogy a sok clubzene közé beraknak egy-egy ilyen gagyi csicskapopot! Ilyenek miatt kell elkapcsolni állandóan. :S
Szerintem az ilyen stílusú zenéket hagyjuk meg a Classnak, aki vevő az ilyen popzenékre, az úgysem a Music fm-et hallgatja!
 #133924  Szerző: Kovi02

Egy naaaaaagyon hosszúúúúúúú ideig tartó légköri izé :troll:
  • 1
  • 303
  • 304
  • 305
  • 306
  • 307
  • 565