Amúgy ő ki? : Google Adsense [Bot]
Mert gyakran látom itt, és van egy tesója is.
Mert gyakran látom itt, és van egy tesója is.

Zsolt írta:Mauro írta:Akkor annyi, fogalmam sincs róla. Csak a hasamra ütöttem.Zsolt írta:Természetesen érthető/értettem a kérdést, csak a választ nem tudom rá. Olyan 100-ra tippelnék. Az ortt.hu-n lehet szép kis nyilvántartásokat nézni a bejegyzett műsorszolgáltatókról, fejből nem tudom, hogy hol.Én 200 körüliről hallottam.
Mauro írta:Akkor annyi, fogalmam sincs róla. Csak a hasamra ütöttem.Zsolt írta:Természetesen érthető/értettem a kérdést, csak a választ nem tudom rá. Olyan 100-ra tippelnék. Az ortt.hu-n lehet szép kis nyilvántartásokat nézni a bejegyzett műsorszolgáltatókról, fejből nem tudom, hogy hol.Én 200 körüliről hallottam.
Mauro írta:Természetesen érthető/értettem a kérdést, csak a választ nem tudom rá. Olyan 100-ra tippelnék. Az ortt.hu-n lehet szép kis nyilvántartásokat nézni a bejegyzett műsorszolgáltatókról, fejből nem tudom, hogy hol.Zsolt írta:Pontosítok: Magyarországon hány be jelentett FM rádió adó van?Mauro írta:Magyarországon hány be jelentett FM rádió van?A legtöbb háztartásban is van már legalább egy (kb.). De ezt nem kell a bevallásba beírni.