RADIOSITE Fórum

• Gong Rádió

#136358  Szerző: Kovi02

Csongrádon külön műsor megy?
 #136356  Szerző: origo20

Ezt énis halottam Baja felé utazva.Szépen élőben legalább 5 percen keresztül arról magyarázott hol fog szilveszterezni stb...Akkor alkudozott a halgatóval hogy melyik számot játsza le. :hehe:
 #136354  Szerző: Zorro90

Amíg szoktam hallgatni a Gongot, a kívánságműsort szerda esténként rendszerint Kővágó Gyula vezette. Nem tudom, hogy ez így van-e még, de ez a hozzáállás rá jellemző. A legrosszabb választás volt megengedni, hogy kívánságműsort vezethessen, még ha csak a hét egy napján is. A kívánságműsort tudtommal azért találták ki, hogy a hallgatók kérései teljesüljenek, ne pedig a műsorvezetőé. Na meg ha a rádiós le is ad egy dalt, ami neki személy szerint nem jön be, akkor a véleményét főleg tartsa meg magának, és ne tegyen megjegyzéseket a zeneszámra - az azt kérő hallgatóra pedig végképp ne.
 #136345  Szerző: nemethi1980

Tegnap este elcsíptünk egy részletet a kívánságműsorból. A műsorvezető nem tudom, mit szívott, de hogy magasból sz@rt az egészre, az kihallatszott. Szignálok semmi, zenék össze vissza, túlvezérelt hangzás...szerencséjük, hogy nincs konkurencia Kecskeméten. Pár hónap alatt ronggyá verné őket.
 #135430  Szerző: hd

Szerintem egysegesen Gong FM vagy Gong Rádió lesz.
 #135428  Szerző: Ivoa

"A Gong Rádió Kft. kérelme a Kecskemét 96,5 MHz +
Nagykőrös 93,6 MHz + Gyömrő 97,2 MHz (Gong FM); a Kecel 99,6 MHz
+ Solt 94,1 MHz + Baja 88,7 MHz (Gong Rádió); valamint a Csongrád
87,6 MHz (Gong FM 87,6) médiaszolgáltatásai állandó megnevezésének
módosítására "

Mi lesz itt?
 #134377  Szerző: noartist

nemethi1980 írta:A Gong hangzása már nagyon régóta borzalmas. Túlvezérelt, recsegő hangzás, pláne a műsorvezetői megszólalásoknál.
Utóbbira az lenne a legjobb megoldás, ha meg se szólalnának.
Jobban járna mindenki.
 #134374  Szerző: Kovi02

Azt ne is mondd!! :sealed:
 #134373  Szerző: nemethi1980

A Gong hangzása már nagyon régóta borzalmas. Túlvezérelt, recsegő hangzás, pláne a műsorvezetői megszólalásoknál.
 #134370  Szerző: Kovi02

A 88,7 hangzása tompa,torz lett,mit csináltak?? :shock:
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 52