RADIOSITE Fórum

• Politika

#134441  Szerző: markfelt

viszont ez ötletes, el kell ismernem:

Kép
 #134435  Szerző: kukac

"Magyar seggbe magyar lófaszt!"
 #134434  Szerző: noartist

Tudom fokozni:
Suzuki hátulján "Magyar termék" felirat, megtűzdelve valami (nem emlékszem pontosan) "Magyar autó, munkába járásra" szöveggel.
Ha már másra nem jó.. :P
 #134433  Szerző: markfelt

lelki szemeimmel látom, ahogy alattyánka születésének napján apuci saját, izmos, turultetoválással ékesített karjával felhelyezi a matricát a devizahiteles swiftre, miközben másik kezével a család vak komondorát utasítja helyre:

Kép
 #134422  Szerző: markfelt

kukac írta:Nem vagyok híve a konteóknak, de nehezen tudom elhinni hogy ez az oltári bénázás nem készakarva, gondosan előre megtervezetten történik.
bármi lehet, mindenesetre ezek az emberek úgy tűnik, mindenre alkalmatlanok, de a hatalomhoz görcsösen ragaszkodnak.
 #134421  Szerző: kukac

Nem vagyok híve a konteóknak, de nehezen tudom elhinni hogy ez az oltári bénázás nem készakarva, gondosan előre megtervezetten történik.
 #134418  Szerző: hd

admin írta:amit a baloldal művel falus visszaléptetésével, bokros mögé beállással és nem beállással, bokros "mindenízű cukorka" múltjával, szanyi gój motoros ügyével stb.: elképesztően, kimondhatatlanul, leírhatatlanul szánalmas és szégyenteljes. takarodjanak a gecibe, örökre, mindannyian. lejárt szavatosságú politikusok, csak ártanak.
Gyönyörű volt, ahogyan vasárnap este a HírTV-s Versusban F. F. (felvételről) épp azt bizonygatta a közvélemény-kutatásokat cáfolva, hogy neki milyen sok támogatója van, miközben alul ment a breaking, hogy visszalép.

Kép
forrás

De az is kimondottan szórakoztató volt, amikor a mai Egyenes beszédben a Bokros-interjút két élő sajtótájékoztatóval is megszakították: az egyikben Kunhalmi Ágnes jelentette be, hogy a budapesti MSZP-sek támogatják őt, pár perccel később a másikban pedig Tóbiás József, hogy az elnökség meg nem. :)
 #134416  Szerző: markfelt

amit a baloldal művel falus visszaléptetésével, bokros mögé beállással és nem beállással, bokros "mindenízű cukorka" múltjával, szanyi gój motoros ügyével stb.: elképesztően, kimondhatatlanul, leírhatatlanul szánalmas és szégyenteljes. takarodjanak a gecibe, örökre, mindannyian. lejárt szavatosságú politikusok, csak ártanak.
 #134392  Szerző: szemilan

Lázár: jön a nemzeti közműszolgáltató
http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/laza ... 87367.html
  • 1
  • 371
  • 372
  • 373
  • 374
  • 375
  • 517