@szemilan: pontosan melyik reszet erzed nevetsegesnek? A fennallo gyakorlatot, az ab nem perelhetoseget, a tasz kezdemenyezeset aki legalabb foglalkozik a dologgal, vagy mit?

noartist írta: Mi ezzel a baj? Esküszöm nem értem, ez egy előfizetés, automatikusan megújul, ha nem mondja le az ember.
asimov írta:Ez viszont nagyon NEM jön be:Mi ezzel a baj? Esküszöm nem értem, ez egy előfizetés, automatikusan megújul, ha nem mondja le az ember.
"Ha nem szünteted meg az előfizetésedet 2014. november 7. előtt, a megadott bankkártyát vagy fizetőeszközt az előfizetés lemondásáig havonta automatikusan megterheljük a Spotify Premium előfizetés havi díjával."
noartist írta: Hónapok óta prémiumom van, nagyon megéri.
kukac írta:Nem emlékszem hogy valaha is online zeneszolgáltatásért fizettem volna, vagy akárcsak igerenciám lett volna fizetni rá.Itt az idő
noartist írta: Hónapok óta prémiumom van, nagyon megéri.
asimov írta:Ismerős biztatására (email címmel) regisztráltam Spotify-ra.. és nagyon jó döntésnek bizonyult:Hónapok óta prémiumom van, nagyon megéri.
- egy rakás, idehaza nyomokban sem fellelhető albumot találtam meg
- nagyon jó a keresője: néhány billentyűleütés majd pár katt, és szól a zene (zenék)
- több órát hallgattam már egymenetben és csak két szám közötti váltásnál pufferel(?) 1-2 másodpercig a netes lejátszó (úgy nézem, hogy akamai és amazon szervereken, felhőben van a cucc)
- Alig van erőforrásigénye. A netes lejátszójuk még több órányi hallgatás után sem "ülteti" le a Firefox-ot.
- a reklámok elviselhetők és amúgy Adblock-al kezelhetők (néha kilövöm a szűrést azért, hogy támogassam a szolgáltatást)
- semmi duma, semmi időzített reklámbeugatás (létezett egykor ilyen médiaszolgáltató is) csak zenék, folyamban, ameddig bírja az emberfia.
Nagyon bejött.