RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#134542  Szerző: szabogabor10

Wolfman írta:
szabogabor10 írta:Moderálva, a felhasználási feltételek 3. és 6. pontjának megsértése miatt
Moderálva
Moderálva
 #134541  Szerző: Wolfman

szabogabor10 írta:Moderálva, a felhasználási feltételek 3. és 6. pontjának megsértése miatt
Moderálva
 #134540  Szerző: szabogabor10

Moderálva, a felhasználási feltételek 3. és 6. pontjának megsértése miatt

djlacee
 #134508  Szerző: Ivoa

A jogalkotók jelenleg halálra ítélték a dance rádiókat, persze hacsak nem fognak bele a dj/producerek Vastag Csaba, Tóth Gabi stb. remixek készítésébe! Tudod, 35 % magyar arány! Egy törvényi felülvizsgálatért kiált a szakma, hogy az angol nyelvű, magyar dalok is számítsanak bele a kvótába, mert ez így konkrétan megölte, de legalábbis kemény kompromisszum elé állította a CHR formatot ebben az országban!
Nem fogják felülvizsgálni, sőt, büszkén hangoztatják, hogy megcsinálták. Kb. ugyanaz, mint a heti öt óra testnevelés; nincs rá infrastruktúra, pénz és tanár, de kijelentik, hogy ez "hungarikum".
 #134506  Szerző: kukac

...Hacsak az nem... Van benne némi logika.
 #134505  Szerző: LuciFerko

Bochi beengedése nem előszele egy format váltásnak?
 #134502  Szerző: Richmonde

djlacee írta:Egy sima CHR rádióra lenne szükség Budapesten, ha az megvan, lehet már dance is, de ez a katyvasz csak nekünk tetszik, a nagyközönségnek annyira nem
A jogalkotók jelenleg halálra ítélték a dance rádiókat, persze hacsak nem fognak bele a dj/producerek Vastag Csaba, Tóth Gabi stb. remixek készítésébe! Tudod, 35 % magyar arány! Egy törvényi felülvizsgálatért kiált a szakma, hogy az angol nyelvű, magyar dalok is számítsanak bele a kvótába, mert ez így konkrétan megölte, de legalábbis kemény kompromisszum elé állította a CHR formatot ebben az országban!
 #134501  Szerző: kukac

@nemethi1980: "Hát én hallgattam és egy csomót röhögtem,
eszembe sem jutott, hogy elkapcsoljak. 29
vagyok."
- te ugye nem vagy rádiós szakember?!...
 #134500  Szerző: markfelt

nemethi1980 írta:Hát én hallgattam és egy csomót röhögtem, eszembe sem jutott, hogy elkapcsoljak. 29 vagyok.
tényleg nem rossz. egyébként elvis duran is 50.
  • 1
  • 296
  • 297
  • 298
  • 299
  • 300
  • 565