RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#13481  Szerző: MrG

LuciFerko írta:
Szabi írta:"Az NHH azért nem kobozta el az adóberendezéseket, mert amikor ott jártak, éppen nem történt törvénysértés. " - mondá az Index.

Melyik kalózrádió-likvidálási akciónál jár még így el az NHH?
Eddig minden esetben azt hallottam, hogy ha szól épp, ha nem, viszik.

Igaza volt valamelyikőtöknek (talán Obladi mondta?), ez az egész egy színjáték...
Igen volt, már olyna, hogy a "rajtakapáskor" nem ment az adó, sőt otthon sem volt az illető. Majd ha akarja elmeséli!
És vitték az adót, vagy nem? Mert ez itt a lényeg.
 #13479  Szerző: LuciFerko

Szabi írta:"Az NHH azért nem kobozta el az adóberendezéseket, mert amikor ott jártak, éppen nem történt törvénysértés. " - mondá az Index.

Igaza volt valamelyikőtöknek (talán Obladi mondta?), ez az egész egy színjáték...
Igen volt, már olyna, hogy a "rajtakapáskor" nem ment az adó, sőt otthon sem volt az illető. Majd ha akarja elmeséli!
 #13478  Szerző: MrG

"Az NHH azért nem kobozta el az adóberendezéseket, mert amikor ott jártak, éppen nem történt törvénysértés. " - mondá az Index.

#13470  Szerző: Obladioblada

Olyan ez mint egy szekta (a szó legnemesebb értemében) műsorvezetői és dolgozói szempontból. Nagyon szépen be vannak etetve, hogy nem lesz itt semmi gáz, megoldjuk, sőt még több minden lesz, ha átmegy az 5 milliárdos szerződés, csak ne féljetek. És olyan régóta mondogatják mindezt, hogy már lassan mindenki elhiszi, talán ők maguk is.

Én úgy tudom, hogy a dolgozóknak sosem tartoztak, ám Barna Heni volt az én olvasatomban az "első fecske" akinek kinyílt a szeme (talán még időben), és dobbantott. A többieknek nehezebb lesz munkát találni. És mivel teljesen transzban vannak az etetéstől, el sem hiszik, hogy mindez megtörténhet, megtörténik velük. Nekik nem ezt mondták. Sajnálom a tisztességes műsorvezetőket, hírolvasókat, szerkesztőket, technikusokat mindezért...
 #13469  Szerző: LuciFerko

LewyDee írta:
MikySoft írta:Kérdeztem valamit. Mindegy.

Mondjuk a rinyálásoddal válaszoltál is.

Azt nem fogod fel, hogy itt nem egészen arról van szó, hogy adott egy jó rádió, becsületes emberekkel, pénz nélkül.
Jön a fránya ORTT behajtani, és mindenkinek rossz kedve lesz.

Kérlek szépen naiv honfitársam, itt arról van szó, hogy adott egy "médiabirodalom", seggükben kormánytámogatással, pénzzel.
Felépítettek pár ótvar szar rádiót, és ennyi.

Mi az, hogy "remélem kijátszák a jogszabályokat"? Normális vagy?
Tessék befizetni a tartozást, meg a késedelmi kamatot (már ha van ilyen...) aztán nagy pofával kiállni, hogy a hallgatókért vagyunk!

Kijátszani...a pofám leszakad egyeseken komolyan mondom.
Juj, az erkölcsi fertő, ne már:) Tuti játszottál már ki te is valamit olyan nincs hogy nincs. Na de az embernek az igazság érzete mindig nagyobb ha másról van szó. Következő mi mint rádióhallgatók rohadtul leszarjuk mi folyik a háttérben, az a lényeg hogy a fülünkbe jót kapjunk. És a GoldFM jó rádió! Innentől kezdve nincs miről beszélni
a nyíregyházin egész hallgatható a műsor, de a másik két adó :vomit:
 #13465  Szerző: Andrew5

mindegy hát akkor úgylátszik 1 hétvégét még megélhet a goldfm...... Ez van....

Illetve szerintem kedden lesz majd valami haa hétfőn kezdenek ezen el sakkozni a drága nhh-s emberek... :(
 #13463  Szerző: NagyBela

Jani írta:Semmi akadálya hogy a te kívánságodat is teljesítsem! :-D
Most a Rádiófunt hallgatom. :P
Felőlem. :-D Ezzel a szutyokkal is csak annyi volt a legfőbb gondom,hogy nem fizetett. ;)
Jani!

Az a rádió is megérdemelne egy misét. 1 év alatt állítólag kb. 30 műsorvezetőt "rugdostak meg", a többiről nem is beszélve. De az az igazság, hogy az a rádió annyira átláccó tucat, hogy szót sem érdemel.... Viszont Hajdú-Bihartól, Szabolcson át Budapestig bezárólag "remek :vomit: " híre van. Az biztos.
 #13462  Szerző: Jani

Lewydee!Az ORTT többször felszólitotta őket,hogy fizessenek.Nem akarták elhallgatatni egyből őket.Kaptak lehetőséget részletfizetésere.Nem érdekelte őket,mert a levelet sem voltak méltatottak átvenni.
 #13459  Szerző: Jani

Semmi akadálya hogy a te kívánságodat is teljesítsem! :-D
Most a Rádiófunt hallgatom. :P
Felőlem. :-D Ezzel a szutyokkal is csak annyi volt a legfőbb gondom,hogy nem fizetett. ;)
 #13457  Szerző: NagyBela

„Bűncselekmény alapos gyanújával feljelentést tettünk az NHH ellen, ezért a történtekről nem áll módunkban többet mondani"- tette hozzá Klausmann.

Ez már kutyakomédia. Sajnos itt tartunk, hogy tulajdonképp rádiózás címszó alatt bármit meg lehet tenni, el lehet tüntetni ésatöbbi. Ha leszerelik az adót, betesznek egy másikat ha lepecsételik az ajtót, hát Istenem bemásznak az ablakon. Eddig nem hibáztattam a műsorvezetőket de megmondom nektek őszintén, hogy én már egy ilyen rádióhoz nem asszisztálnék.
Nem baj. Nem számít ma már sem az érték képviselete, sem a törvény tisztelete. Én becsülök mindenkit aki a médiában nem mutyizás árán érvényesül, de ki nem állhatom a vastag bőrrel a pofájukon gumigerinccel született álmédiasztárokat és mogulokat mert egyszerűen :vomit: tőllük és a mai helyzettől.
Most a Gold Fm kapcsán borult ki a bili.

Valyon hány "Gold FM" van még Magyarországon!? ........................................................!
  • 1
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 222