Pénteken vonattal mentem le Érdre Kelenföldről. Mivel láttam van automata, gondoltam kipróbálom végre mit is tud. Hát voltak akik megszenvedtek vele rendesen, pl az előttem álló hölgyemény is. Amikor odaértem, hát rájöttem nekem csak azért nem okoz gondot, mert a cégnél is érintőkijelzős gépek vannak és már megszoktam, hogy kb. hova kell "kattintani" ahhoz, hogy jó legyen (Az előttem volt hölgynek ez nem ment pl, talán a hosszú körmei miatt). Na most viszont az állomás kiválasztása még nekem se volt egyértelmű. Először azt hittem, ha belekattintok a sávba, akkor felugrik a kis képernyő billentyűzet és írhatom a megállónevét, de nem.... rá kellett nyomni a "Másik állomás" gombra, ami kb elveszett a többi állomás név mellett számomra az ugyanolyan színével és ugyanakkora méretével. Ezen túl verekedtem magam onnantól nem volt gondom, használtam a paypass-t, és innen tényleg gyors és egész egyszerű volt az egész, bár azért a Budapest bérlet kiválasztása hozzá még egy apró nehézséget okozott az előttem lévőknek, de ellestem mit kell csinálni, így hamar túljutottam rajta.
Szóval azért szerintem lenne még hova fejleszteni a rendszert, de összességében használhatónak minősítem, csak el kell teljen némi idő, mire mindenkinek egyértelmű lesz, mit is kell csinálni és hogyan.