RADIOSITE Fórum

• Külföldi rádiók

#135555  Szerző: asimov

183 kHz-en hallgatom az Europa 1-et. (Tetszik a műsor annak ellenére, hogy egy szót sem értek :) )
Van valami közük az FM-en működő Europa FM-hez vagy Europa 2-höz?
 #135469  Szerző: szabogabor10

Tudja valaki esetleg, hogy mikor jár le a Kronehit koncessziója az osztrákok országos frekicsomagjára? Semmi infót nem találtam róla németül.
 #135238  Szerző: Kovi02

Most már sokkal szívesebben hallgatok külföldi rádiót,(pld:Anténa,RRACTUAL,SRO1)mert ezek színvonalasabbak,mint a magyar rádiók,nagyobb a zenei kínálatuk,
,ráadásul tiszták,és RDS-t sem kell "levadászni".
Hihetetlen,hogy erre most jöttem csak rá. :troll:
 #134779  Szerző: Snake

Az anténa a nagykörúton kívül mindenhol jön (Pest-Észak-Buda)
 #134761  Szerző: DRoland

LuciFerko írta:Pesten belül hogy fogtad?
Az útvonal a következő volt (csak a vége): 2/A-M0-M3 bevezető-Hungária körút-Könyves Kálmán körút-Üllői út-Fradi stadion. A Hungárián már kezdett el-eltűnedezni a jel, de még élvezhető volt, viszont a Könyves Kálmánon már elég sokszor a rádió érzékenysége alá ment a jelszint és időnként tized másodpercekre belevert a Mária. Egészen a stadion parkolóig hallgattam, nagyon éreztem, hogy erősen vételhatáron vagyok. Leparkolva viszont még mindig élvezhető volt, ekkor 140km volt a távolság az adótoronytól. Ezzel a rádióval és gyári Renault Megane antennával (kb 45 fokos szöget zár be a kocsi tetejéhez képest) történt a teszt.
Egyébként győzött a Fradi :yes:
 #134696  Szerző: DRoland

LuciFerko írta:Pesten belül hogy fogtad?
Erre a kérdésre nem tudok válaszolni, mert ott a Juventus szólt, csak akkor kapcsoltam át, mikor este a sok duma ment én meg zenét akartam hallgatni :D Egyébként az átkapcsolás az M3 kivezetőn a Budapest tábla után nem sokkal történt meg, onnantól nem volt gond. Jövök Pestre szombaton is, akkor majd tesztelem a Fradi pályáig.
 #134685  Szerző: LuciFerko

DRoland írta:Tegnap este Pestről jöttem 2/A-Rétság-Balassagyarmat útvonalon, egész úton az Anténa Rockot hallgattam, este 8 után már nincsenek hírek, sok ismert meg általam ismeretlen zene ment, de tetszettek! Egyébként a vétel miatt írok, egész úton szinte kifogástalan volt, jól terít a besztercebányai torony!
Pesten belül hogy fogtad?
 #134684  Szerző: DRoland

Tegnap este Pestről jöttem 2/A-Rétság-Balassagyarmat útvonalon, egész úton az Anténa Rockot hallgattam, este 8 után már nincsenek hírek, sok ismert meg általam ismeretlen zene ment, de tetszettek! Egyébként a vétel miatt írok, egész úton szinte kifogástalan volt, jól terít a besztercebányai torony!
 #134474  Szerző: mihalylovics

DRoland írta:Egyelőre tetszik az Anténa Rock! Metallica-One, Aerosmith-Crazy, Nickelblack-Photograph, Europe-Carrie, Depeche Mode-Personal Jesus, Nirvana - Smells Like Teen Spirit, AC/DC-Moneytalks és Big Gun, Queen-We are the champions, Linkin Park-In the end, Rolling Stones-Start me up, Bon Jovi-It's my life ezek mentek az elmúlt kb 40 percben :yeah: Itthonra is kellene ilyen rádió!
Változások: PTY: Rock M, mostmár működik a TA riasztás is.
Hallgatom már egy pár órája, nekem is tetszik. Nem vagyok ős-rockrajongó, mégis egy ideje nem bírok elkapcsolni. Hihetetlen, mit hoztak össze tót barátaink! Már mindent értek, miért nem voltak a hazai rockrádiók sikeresek :) Ami különösen bejött, hogy ez idő alatt mindössze egyetlen egy szlovák dalt hallottam. Attól tartottam, több lesz, de ezek szerint nem. Hajrá Anténa Rock, csak így tovább! :yeah:
 #134464  Szerző: Máté

DRoland írta:Egyelőre tetszik az Anténa Rock! Metallica-One, Aerosmith-Crazy, Nickelblack-Photograph, Europe-Carrie, Depeche Mode-Personal Jesus, Nirvana - Smells Like Teen Spirit, AC/DC-Moneytalks és Big Gun, Queen-We are the champions, Linkin Park-In the end, Rolling Stones-Start me up ezek mentek az elmúlt kb 40 percben :yeah: Itthonra is kellene ilyen rádió!
Változások: PTY: Rock M, mostmár működik a TA riasztás is.
Szerintem is jó! :yeah: . Az kifejezetten tetszik,hogy keveset beszélnek a Hirblokkok egész "pörgősek" nem olyan hosszúak mint pl: a SRO 1-en.Pesten belül autóban egész szépen jön különösen az Észak felé eső kerületekben. (Újpalota,Rákospalota) Maglód szélén viszont belever a 97.5 Mária.
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 151