RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#13534  Szerző: Obladioblada

nb1.hu írta:A Magyar Hivatásos Labdarúgó Liga mai közgyűlésén a legvisszafogottabb értékelések szerint is végre megszületett az a megállapodás, amelynek köszönhetően a magyar labdarúgásnak esélye van arra, hogy megszabaduljon a jól ismert, régóta nyomasztó, 3,1 milliárdos adósságától. A döntés lényege: a pályákon elhelyezendő, már korábban is emlegetett plusz reklámtáblákról, valamint a rádiós jogokról az MHLL és a klubok hamarosan "direktben" egyeztetnek, függetlenül attól, hogy a legutóbbi elnökségi ülésen hozott határozat értelmében a vagyoni értékesítési jogokból származó bevételek egyébként visszaszálltak az MLSZ-re.
- Megoldódni látszik az ominózus kötvénykérdés, köszönet illet mindenkit, aki nagyon sok munkával lehetővé tette ezt a megoldást, élükön Kisteleki Istvánnal, az MLSZ elnökével, ezzel végre megszabadulhat régi, tetemes adósságától a magyar futball - foglalta össze véleményét honlapunk érdeklődésére Tarsoly Csaba, az MHLL elnöke.
- Mindenki számára jó megoldás született, végre fellégezhetnek a csapatok, nagyon örülök, hogy egyezség született - mondta az NB I-es klubok nevében is Illés János, a Kaposvár ügyvezető elnöke.
- Végre közös nevezőre jutottunk, pont kerülhet egy nagyon régi, s súlyos terhet jelentő ügy végére - jelentette ki Mátyás Tibor, a BKV Előre vezetője, aki az NB II-esek véleményét tolmácsolta.
Kisteleki István is természetesen elégedetten értékelte a történteket, kiemelve azt, hogy kemény és közös erőfeszítésekkel lehetett megtalálni a megoldást a probléma megoldására. Az MLSZ elnöke hangsúlyozta: egy hosszadalmas ügy érhet véget mindenki számára kedvező módon, köszönhetően annak, hogy a hazai futballélet képviselői együttműködtek egymással, s valamennyi érdekelt félnek azonos volt a célja. Az, hogy megszabaduljon a magyar labdarúgás az évek óta cipelt 3,1 milliárdos adósságától.
(mlsz.hu)
Segítsetek mert nem egészen értem. Nekem ebből az jön le, (mivel advertum említve sincs), hogy ciao 5 milliárd. Se a mostani rádiók nem lesznek, se a tervbe vettek. Győz az igazság?
 #13533  Szerző: Obladioblada

bsector írta:hamarosan az egész ország rádión hallgathatja majd micsoda jó hangulatú kampányökörsütéses majálisokat tart a Párt. Fellép Oláh Ibolya.
Inkább Caramel és a Pa Dö Dö. Most őket kell hívni mindenhová, mert pesti (a buli színe piros) barátaink megsértették őket.
 #13531  Szerző: bsector

Gyakorlatilag Fletóhatalom sárkányfejei ellen kardoskodik a felháborodott nép. :)

Meglátásom szerint az NHH meg az ORTT, sőt a többi díszes banda mind az aktuális hatalmat szolgálja ki, szóval nem igazán értem miért lenne a GOLDberg ellenbármi fellépés, ha szegfű szagú a stúdió.

:sleep:

A helyszín Abszurdisztán. De jó lesz, mert hamarosan az egész ország rádión hallgathatja majd micsoda jó hangulatú kampányökörsütéses majálisokat tart a Párt. Fellép Oláh Ibolya.
 #13524  Szerző: VidámSrác

Attis írta:http://nol.hu/lap/mozaik/lap-20090220-20090220-49
ekkorát hazudni, már durva! Nagy Szabi tulajdonképpen mondta, hogy nem is igaz, hogy az nhh lekapcsolni ment ki hozzájuk, egyszerűen csak méréseket végeztek. és amikor ezt mondta nem gondolt bele, hogy az nhh - mint hatóság - részéről is nyilatkozik valaki? és ő akár mást is mondhat?

és egy kis más: a korábbi írásokból és ebből a cikkből is kiderül, hogy az nhh munkatársai tulajdonképpen semmit sem csináltak, merthát amikor az adóhelyiségekbe értek éppen sehol sem működtek az adóberendezések, tehát pont nem volt mit lekapcsolniuk. ennek ellenére - mint korábbiakban k. viktor advertum főszóvivő mondta - "bűncselekmény alapos gyanújával feljelentést tettek az NHH ellen". de akkor mégis milyen alapon? mert az nhh semmit sem kapcsolt le? vagy mert "méréseket végeztek"? komédia! :hehe:
 #13490  Szerző: Jani

Rendben! ;) :)
 #13485  Szerző: NagyBela

Obladioblada írta:Olyan ez mint egy szekta (a szó legnemesebb értemében) műsorvezetői és dolgozói szempontból. Nagyon szépen be vannak etetve, hogy nem lesz itt semmi gáz, megoldjuk, sőt még több minden lesz, ha átmegy az 5 milliárdos szerződés, csak ne féljetek. És olyan régóta mondogatják mindezt, hogy már lassan mindenki elhiszi, talán ők maguk is.

Én úgy tudom, hogy a dolgozóknak sosem tartoztak, ám Barna Heni volt az én olvasatomban az "első fecske" akinek kinyílt a szeme (talán még időben), és dobbantott. A többieknek nehezebb lesz munkát találni. És mivel teljesen transzban vannak az etetéstől, el sem hiszik, hogy mindez megtörténhet, megtörténik velük. Nekik nem ezt mondták. Sajnálom a tisztességes műsorvezetőket, hírolvasókat, szerkesztőket, technikusokat mindezért...
Obladi!

Számomra ez is abszurd, a majdnem csőd szélén álló ország vezetése gazdsági világválság idején milliárdokat osztogat, ezen a címen......, holott másokat meg szorongat....... :vomit:

Jani!

No problem! Spongyát rá! :)
 #13483  Szerző: Jani

NagyBela írta:
Jani írta:Semmi akadálya hogy a te kívánságodat is teljesítsem! :-D
Most a Rádiófunt hallgatom. :P
Felőlem. :-D Ezzel a szutyokkal is csak annyi volt a legfőbb gondom,hogy nem fizetett. ;)
Jani!

Az a rádió is megérdemelne egy misét. 1 év alatt állítólag kb. 30 műsorvezetőt "rugdostak meg", a többiről nem is beszélve. De az az igazság, hogy az a rádió annyira átláccó tucat, hogy szót sem érdemel.... Viszont Hajdú-Bihartól, Szabolcson át Budapestig bezárólag "remek :vomit: " híre van. Az biztos.
Béla!

A hozászolásom a "Felőlem"-től volt az enyém.Az előtte levő a Zolika hozzászólása volt,csak több idézet volt egy másik hozzászólásból egyszerre és nem jól szúrtam be.Így összemosódott az én hozzászólásomhoz.Sorry. Amúgy a hozzászólásoddal teljesen egyet értek.
 #13482  Szerző: LuciFerko

Szabi írta:
LuciFerko írta:
Szabi írta:"Az NHH azért nem kobozta el az adóberendezéseket, mert amikor ott jártak, éppen nem történt törvénysértés. " - mondá az Index.

Melyik kalózrádió-likvidálási akciónál jár még így el az NHH?
Eddig minden esetben azt hallottam, hogy ha szól épp, ha nem, viszik.

Igaza volt valamelyikőtöknek (talán Obladi mondta?), ez az egész egy színjáték...
Igen volt, már olyna, hogy a "rajtakapáskor" nem ment az adó, sőt otthon sem volt az illető. Majd ha akarja elmeséli!
És vitték az adót, vagy nem? Mert ez itt a lényeg.
vitték.
  • 1
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 222